Apple nyatujuan pameungpeuk iklan anu tiasa dianggo sareng ios 9 sareng ngahalangan eusi dina aplikasi pituin.

iPad-Pro

Henteu jelas naha Apple netepkeun precedent, atanapi parantos "teu kahaja" ngantepkeun aplikasi anyar, anu disebut Choice, tiasa disatujuan di App Store. Aplikasi na dimaksudkeun pikeun meungpeuk iklan henteu ngan ukur dina aplikasi mobile, tapi ogé pikeun aplikasi mobile asli , kalebet Facebook komo aplikasi Apple News éta sorangan. Pikeun ieu tiasa dianggo, Been Choice nawiskeun kombinasi antara a blocker eusi pikeun Safari sareng jasa VPN, anu terakhir ngamungkinkeun anjeun nyaring patalimarga iklan ku pamariksaan jero paket anu lebet.

Ieu mangrupikeun téknologi anu sami anu dianggo ku perusahaan pikeun nyaring inpormasi rahasia sareng mastikeun éta henteu pernah kaluar tina jaringan internal, ngajelaskeun ko-pangadeg Been Choice David Yoon. Ku ngahijikeun Been Choice, aplikasi anjeun tiasa meungpeuk iklan sateuacan dugi ka alat anjeun.

Pernah Pilihan pikeun ios

Éta nyatakeun yén éta tiasa ngahalangan iklan ampir dimana waé, kalebet aplikasi sapertos Pinterest, Pandora, Yahoo, The New York Times, sareng Apple News. Ogé janji bakal meungpeuk pidéo eusi anu disponsoran dina aplikasi anu béda. Ngan Twitter, sajauh kami terang, anu kebal.

Dina sisi téknis, Been Choice nawiskeun dua setting anu béda anu patali sareng pameungpeuk iklan. Salah sahijina nyaéta blocker eusi Safari anu has sapertos Crystal, 1Blocker, Purify, jsb. (Pangguna tiasa ngaktipkeun pameungpeuk iklan ngaleungitkeun iklan tina Safari salami sési browsing wéb, fitur anyar dina ios 9).

Pamblokiran iklan anu paling jembar diaktipkeun ngalangkungan jasa VPN. Nalika diaktipkeun pikeun pertama kalina, pangguna bakal dipenta pikeun masang profil dina alatna. Upami anjeun kantos kedah masang email perusahaan, anjeun panginten parantos wawuh kana prosés ieu. Nalika VPN diaktipkeun, patalimarga diteruskeun ngalangkungan sérver Pernah Choice, dimana inspeksi paket data jero dilakukeun kana eusi. Anjeun teras tiasa miceun eusi khusus, sapertos iklan, ngalangkungan pola.

«Nalika urang mariksa sirah sareng awak, henteu aya kontén anu disimpen, sareng panyaring urang dilakukeun sacara langsung. Pendekatan ieu tiasa langkung akrab dina bentuk perusahaan na. Salaku conto, perusahaan nganggo inspeksi paket jero dina alat anu dikokolakeunna pikeun mastikeun yén inpormasi sénsitip henteu tinggaleun jaringan perusahaan internal, "saur Yoon.

Pernah Pilihan ngagaduhan fitur hébat anu sanés: Upami anjeun mutuskeun ngantep pariwara, anjeun bakal diganjar pikeun éta. Ti saprak éta, anjeun tiasa kéngingkeun artos (ngalangkungan PayPal)Tapi anu nyiptakeun aplikasi hoyong nambihan kartu kado Amazon sareng kamampuan nyumbangkeun artos kana amal.

Kalayan sadaya inpormasi ieu kami ngantosan Apple henteu ngaluarkeun aplikasi tina App Store na. Upami anjeun mutuskeun nganggo éta, bejakeun ka kami kumaha jalanna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jeronimo Sanchez cenahna

    Dileungitkeun, éta henteu kaluar

    1.    Alejandro Cabrera cenahna
      1.    trako cenahna

        Éta henteu di toko Spanyol, ngan ukur di Amérika

  2.   Alejandro cenahna

    Sareng kumaha upami privasi sareng yén aranjeunna bakal ningali sadayana anu anjeun lakukeun dina jaringan ngalangkungan VPNna?

    1.    Luis Padilla cenahna

      alesan naha sacara pribadi kuring moal nganggo ...