Apple nyorot hubungan antara iPhone sareng Apple Watch dina iklan anyar na

Pengumuman anyar iPhone sareng Apple Watch

nu Iklan ti Big Apple sok janten conto produksi audiovisual. Aya sababaraha anu parantos nandaan sateuacan sareng saatos, khususna anu ngarujuk kana produk énggal dina tanggal-tanggal anu tangtu sapertos Natal. Sapanjang taun seueur tempat pariwara anu langkung pondok anu diterbitkeun anu ditujukeun pikeun nunjukkeun sababaraha fitur konci atanapi pilihan produk. Panganyarna diterbitkeun ku Apple ngarujuk kana hubungan penting antara iPhone sareng Apple Watch. Konéksi ieu mempermudah sababaraha fungsi sapertos kamungkinan mendakan jam tangan anu leungit, puseur plot iklan anyar.

Milarian iPhone anjeun berkat Apple Watch: pengumuman Apple anyar

IPhone anu leungit gampang dipendakan. Bersantai, éta iPhone + Apple Watch.

Iklan na nampilkeun saurang lalaki nagara anu parantos dinten saé tumpukan jarami. Anjeunna sumping ka bumi sareng henteu mendakan teleponna tapi sigana anjeunna angkat ka tihang jarami sareng parios upami arloji anjeun nyambung sareng iPhone. Nalika nyambung, éta nunjukkeun yén alatna kedah caket. Maka, aktipkeun fungsi 'Golék iPhone' sareng smartphone mimiti ngirining sareng peringatan. Protagonis ngahontal kana tumpukan jarami sareng mendakan iPhone.

Tulisan anu aya hubunganana:
Iklan anyar nyorot fotografi iPhone 12 Pro Peuting Mode

Apple Watch

ieu fungsi Penting pikeun nunjukkeun hubungan antara kadua alat. Pikeun operasi anu pas, perlu yén iPhone caket pikeun mastikeun yén éta nyambung ka Apple Watch. Upami anjeun henteu caket, anjeun tiasa buka iCloud.com sareng nyobian maénkeun sora ti jauhna tanpa aya waktos caket jamna. Kalayan fungsi ieu pangguna gaduh kendali alatna bisi leungit. Iklan anu nunjukkeun kaayaan sapopoe anu mana waé pangguna tiasa ngulang mingguan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.