Apple SIM, SIM tunggal kanggo operator mana waé

Apple-SIM

Ayeuna urang sadayana terang kana iPads anyar anu Apple nampilkeun kamari, atanapi langkungna, renovasi modél anu tos aya. IPad Air 2 kalayan prosésor A8X anu kuat, layar ipis énggalna anu ngamungkinkeun alat janten langkung langsing, warna emas, sareng Touch ID anyar. IPad Mini 3 sareng update alit anu kalebet warna emas sareng ID touch, ngajaga interiorna sami. Tapi hal anu henteu diperhatoskeun sareng Apple heran henteu mangaruhan Éta dina Apple SIM énggal, SIM énggal anu ngamungkinkeun éta dianggo sareng operator mana waé.

Apple SIM ieu éksklusif pikeun iPad Air 2 kalayan WiFi sareng 4G, sareng ngamungkinkeun anjeun milih antara sababaraha operator bari henteu kedah ngarobih kartu SIM, tina setélan alat. Gumantung kana sinyalna atanapi kabutuhan anjeun, anjeun tiasa milih operator mana anu anjeun hoyong jaringan data ditawarkeun ka anjeun, sanaos anjeun ngumbara ka luar negeri anjeun tiasa milih operator anu sanésna sahingga henteu mayar tingkat roaming anu kasar. Jelas sadaya ieu aya cetakan alit, sareng anu ayeuna Apple ngan ukur ngahontal kasapukan sareng sababaraha operator di Amérika Serikat (AT&T, Sprint sareng T-Mobile) sareng Inggris (EE). Dipiharep operator sareng nagara-nagara anu sayogi moal dilegaan panjang teuing.

Apple parantos nunjukkeun dina sababaraha waktos yén masalah kartu SIM hariwang éta. mangrupikeun pelopor munggaran di microSIM, engké di nanoSIM, sareng ayeuna nganggo Apple SIM anyar ieu anu pasti bakal merevolusi pasar telepon sélulér. Sigana henteu jauh-jauh teuing dina sababaraha taunApple SIM ieu kalebet dina iPhone kami sareng urang tiasa milih operator mana anu tiasa nelepon ku ngan ukur nganggo Setélan Sistem.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.