Apple TV 4 bakal tiasa nyambung kana speaker nirkabel

apel-tv

La Apple TV 4, modél anu dipidangkeunana dina 9 Séptémber sareng anu bakal sayogi ti Oktober, teu aya hubunganana sareng modél generasi katilu sareng anu tiheula. App Store urang sorangan bakal muka panto kana dunya anyar kemungkinan anu tiasa urang maénkeun, ngadangukeun musik, ngotéktak sareng, tangtosna, nonton pilem. Tapi paningkatanana henteu liren waé. Remote anyar, katelah Siri Remote, atanapi pamutahiran konéktipitas Bluetooth nyaéta aspek-aspek sanés anu ditingkatkeun dina modél anyar ieu.

Perbaikan dina Bluetooth diperyogikeun tepatna pikeun remote control anyar, anu ogé kalebet panel touch anu bakal ngamungkinkeun urang pikeun ngontrol Apple TV saolah-olah urang nganggo iPhone. Di sisi anu sanésna, paningkatanana ogé kalebet kamungkinan ngagunakeun pengendali pikeun gim video pihak katilu, keyboard sareng alat audio anu sanés, sapertos spéker nirkabel atanapi headphone, hal anu, saliwatan, bakal hadé pikeun kuring.

Ngagunakeun headphone, tangtosna, mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun henteu ngaganggu saha waé nalika nonton pilem tanpa kaleungitan kualitas sora. Kuring malah pikir éta langkung saé nganggo headphone anu saé tibatan spéker standar dina kaseueuran televisi. Tapi, salaku tambahan, Apple TV generasi kaopat bakal ngagaduhan modeu peuting dimana persamaan audio bakal robih sahingga urang nguping paguneman langkung saé, kaleungitan kakuatan dina épék sora.

Pikeun kuring, Apple TV 4 mangrupikeun bintang tina intina terakhir. Éta sabab sanaos iPhone mangrupikeun alat Apple anu paling suksés, éta generasi anyar kotak luhur set ti Tim Cook sareng perusahaan kalebet seueur fitur langkung énggal tibatan iPad anu langkung ageung atanapi iPhone kalayan pangakuan tekanan. Salaku tambahan, dibandingkeun sareng alat anu sanés tina mérek, anu harga henteu jadi kembung, sanaos kami henteu tiasa nyebatkeun yén éta mangrupikeun alat anu murah. Jalan anu mana waé, urang masih gaduh bulan anu panjang pikeun mutuskeun badé mésér atanapi henteu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.