Apple TV bakal ngamungkinkeun anjeun ngaunduh kaulinan langkung ti 200 MB

apel-tv-4-generasi

Seueur anu parantos diramalkeun ti saprak ngenalkeun Apple TV generasi ka 4 anu énggal. Pas keynote réngsé, para pamekar nalungtik sakedik sareng aranjeunna terang yén ngan ukur kaulinan anu tiasa dipasang dina alat anu henteu ngagaduhan langkung ti 200 MB. Naha Apple hoyong Apple TV janten sistem hiburan video game kalayan watesan éta? Leres enya, tapi tétéla yén wates ieu ngan ukur dianggo pikeun ngaunduh dasar buruan, nyaéta eusi dasar anu tiasa ngaéksekusi. Jelas urang nuju nyarioskeun ngeunaan kaulinan anu langkung ti manggung sapertos Modern Combat 5, Asphalt 8, Infinity Blade III ...

Sakali basa parantos diunduh nalika urang ngalangkungan éta, eusi tambihan bakal otomatis diunduh pikeun teras-terasan mikaresep gimna. Paket-paketna bakal diunduh sakumpulan numutkeun kabutuhan urang dugi ka ngahontal panyimpenan 2,2 GB anu diijinkeun per aplikasi. Kumaha upami gimna nempatan langkung ti 2,2 GB sapertos kasus Infinity Blade III anu ngahontal ampir 3 GB? Nya, saderhana pisan. Nalika urang maju ngalangkungan pertandingan, fase-fase anu urang henteu deui maén deui sacara otomatis bakal dihapus pikeun masihan rohangan pikeun tahapan-tahapan anyar anu parantos urang tilar.

Kedah diémutan éta Apple ngawatesan ukuran maksimum kaulinan dugi ka 4 GB, tapi henteu ngan ukur dina Apple TV, tapi watesan ieu ogé aya dina sadaya alat basis iOS. Salaku tambahan, dina Apple TV generasi kaopat énggal urang ngan ukur tiasa nyimpen eusi 20 GB tina App Store. Salami presentasi generasi kaopat ieu, Apple nampilkeun sababaraha aplikasi sareng gim anu bakal sayogi pikeun diunduh dina dinten anu sami diluncurkeun.

gamepad-kompatibel-apple-tv-steelseries-nimbus

Gamepad Certified Apple anu munggaran pikeun Apple TV anu SteelSeries Nimbus, Éta henteu sayogi kanggo dijual sareng kami henteu terang hargana, tapi pastina éta bakal janten paréntah anu dipilih ku anu resep kana kaulinan sapertos Modern Combat, Infinity Blade ... dugi ka langkung seueur pilihan dugi ka pasar. SteelSeries Nimbus ogé cocog sareng iPhone, iPad, sareng iPod Touch.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.