Apple TV gen kadua béak tina dukungan ios 8

Apple TV 2

Kamari Apple dileupaskeun teh béta kadua ios 8 pikeun alat salian ti pembaruan OSX Yosemite Developer Preview anu munggaran. Marengan béta ios 8 muncul anu munggaran béta parangkat lunak anyar pikeun Apple TV. Apple henteu nuturkeun panomeran anu sami sareng alat ieu sapertos dina iPhone, iPod Touch sareng iPad mana hiji nomer dihandap sareng parantos dileupaskeun salaku Apple TV 7 béta 1. Tapi panomeran di handap pikeun neraskeun sapertos sateuacan sateuacan parobihan ageung tiasa dibayangkeun, anu kaget nyaéta béta anyar parangkat lunak pikeun Apple TV daun model generasi kadua.

Apple TV generasi kadua sareng Apple TV generasi katilu nyaéta idéntik ukur di luar, tapi kotak hideung generasi kadua pikeun hiburan TV nyumput di jero prosesor anu sami sareng iPhone 4, anu ogé parantos janten alat anu ku nampilkeun ios 8 bakal ditingalkeun tanpa dukungan. Upami Apple henteu ngajantenkeun ios 8 cocog sareng iPhone 4 anu gaduh ram 512 mb, langkung kahartos yén éta henteu ngadukungna dina Apple TV generasi kadua anu éta ngan ngandung 256 mb ram. Batasan pakakas hartosna yén alat generasi kadua maénkeun eusi pidéo dugi ka 720p sedengkeun Apple TV generasi katilu ngahontal 1080p.

Ngalawan sagala odds Apple henteu acan ngenalkeun modél Apple TV anyar, nalika éta mangrupikeun rumor anu paling disada dina sababaraha bulan terakhir, panginten kusabab Apple nyiapkeun hal anu langkung ageung, panginten sadayana aya di sekitar aplikasi sareng gim ku alat énggal anu ditambihan dina tipi urang. Panasaran nya éta Apple TV generasi kadua tiasa jailbroken, dibandingkeun sareng model ayeuna anu teu ngagaduhan aksés iboot.

Naha anjeun langkung resep Apple TV 2 kalayan Jailbreak atanapi ngalakukeun luncat kana modél ayeuna kalayan dukungan pikeun pakakas anyar?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jorge cenahna

    Apple TV generasi kadua béak dukungan ... Sigana teu anéh pikeun kuring. Tapi, naha anjeun terang naon-naon ngeunaan berita anu bakal dibawa ku parangkat lunak Apple TV anyar? Kusabab ku poténsi anu dipibanda, éta tiasa nyandak kabisat anu narik pisan ...

  2.   jcriado_p cenahna

    Teu aya kajadian ...
    Henteu masalah, Apple TV 2nd Gen + Jailbreak

    Seueur anu kedah ngarobih ios 8 dina Apple TV janten langkung saé tibatan kombinasi sateuacanna:
    File Explorer, Web Browser (kalayan dukungan keyboard), Internet Radio, XBMC, sareng sajabana anu panjang ...

    Henteu masalah, aranjeunna tiasa ngantunkeunana sapertos kitu, henteu kunanaon.

  3.   Marcelo moreno cenahna

    Apple TV 2nd + Jailbreak, teu diragukeun