Sababaraha Apple TV generasi kadua sareng katilu henteu jalan; Apple dianggo dina leyuran na

Gagal TV Apple

Gagal TV Apple. Gambar: MacRumors (Gabbisonn)

Sigana pembaharuan panganyarna pikeun Apple TV generasi kadua sareng katilu sumping sareng masalah anu teu disangka-sangka. Dina sababaraha dinten terakhir, anu ngagaduhan salah sahiji kotak set-top ieu parantos mimiti ngalaman a bug anu nyababkeun aplikasi Komputer, Musik sareng Setélan waé muncul, ngaleungit batur sapertos Netflix, Hulu sareng saluran sanés anu sayogi dina modél TV Apple ieu.

Pangguna anu kapangaruhan parantos nyobian sababaraha solusi, sadayana henteu aya hasilna. Boh reboot alat atanapi henteu ngareset ka router atanapi Apple TV sigana tiasa dianggo. Solusi samentawis nyaéta ngarobih nagara tina setélan, tapi aplikasi tungtungna ngaleungit pikeun kaseueuran pangguna anu ngalaman bug ieu. Hal anu enya lumayan pikeun sababaraha pangguna nyaéta ngarobih setélan DNS, tapi hasilna sami sareng sesa solusi pikeun seueur pangguna sanés.

Apple parantos ngonfirmasi yén éta sadar kana masalah ieu sareng Apple TV anu ka-2 sareng ka-3 sareng anu parantos ngerjakeun solusina

Wakil Apple parantos parantos mastikeun yén aranjeunna sadar kana masalah na bakal dibenerkeun dina pembaruan kahareup tina sistem kotak set-top blok generasi kadua sareng katilu. Émut ieu, hal anu paling alus pikeun ngalereskeun bug ieu nyaéta sabar (sesah nalika urang gaduh bug utama), tingali naha aya pembaruan tina setélan sareng masangkeunana.

Apple TV generasi kadua sareng katilu henteu dijual deui, tapi Apple bakal terus nawiskeun pangrojong pikeun sababaraha waktos ka payun. Dina kasus anu paling parah, nalika aranjeunna lirén nawiskeun pangrojong, masarakat Cupertino biasana ngaréspon sareng ngaleupaskeun pembaruan darurat nalika diperyogikeun, janten pangguna anu gaduh TV Apple sanés anu diluncurkeun taun 2015 tiasa yakin yén ieu sareng masalah anu bakal datang bakal dibéréskeun .


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.