Apple TV + nyaéta ladénan pidéo streaming Apple

Apple TV +

Saatos ampir dua taun rumor, Apple parantos ngenalkeun jasa pidéo streaming na teu lami saatos nampilkeun pembaharuan aplikasi Apple TV, aplikasi anu tiasa kami aksés kana eusi anu sayogi dina sadaya platform streaming anu sayogi, henteu ngitung Netflix.

Apple parantos ngamimitian presentasi ku pidéo alit anu nunjukkeun sababaraha tandatangan paling pikaresepeun anu dilakukeun dina taun-taun ayeuna sapertos Steven Spielberg, JJ Abrams, Jeniffer Aniston, Octavia Spencer… Dimana aranjeunna nyarioskeun kumaha pentingna pikeun nyaritakeun kumaha sareng kumaha aranjeunna ngalaksanakeunana.

Apple TV +

Apple parantos ngagaduhan ayana di panggung Steven Spielberg pikeun ngenalkeun ladénan pidéo streaming anyar. Sapertos anu diarepkeun, sareng henteuna kontén aslina, Spielberg parantos ngoméntaran salah sahiji kasuksésan kahijina dina tipi Amazing Stories, serial anu bakal gaduh versi anyar ngalangkungan jasa streaming pidéo Apple.

Apple TV +

Aranjeunna ogé parantos mecenghul di panggung Jeniffer Anniston y Reese witherspon nampilkeun komedi anu duanana bakalan dina jasa streaming pidéo Apple. Steve Carell, dipikaterang ku séri The Office, ogé muncul ku reuwas dina presentasi anu sami.

Apple TV +

Jason Momoa Anjeunna ogé parantos mecenghul di panggung pikeun nampilkeun kontén anu nuju disiapkeun pikeun Apple TV + barengan Viola Sadikin. Tapi aranjeunna henteu ngan ukur palaku sareng sutradara anu parantos muncul di panggung, panggung dimana sadaya panandatanganan anu parantos ngagaduhan kasapukan sareng Apple pikeun nyiptakeun eusi aslina parantos medar.

Apple TV +

Aranjeunna henteu tiasa sono JJ Abrams, salah sahiji sutradara paling suksés dina sababaraha taun ka pengker sareng saha Apple parantos merjuangkeun sababaraha kasempetan pikeun tiasa asup kana platform na, hal anu anjeunna tungtungna ngahontal sababaraha bulan kapengker, sabab kami ngawartosan anjeun dina iPhone News.

Naon Apple TV + nawiskeun kami

Apple TV + bakal janten platform, numutkeun ka Apple, naon eusi kualitas anu langkung saé bakal nawiskeun kami, boh dina séri boh dina pilem sareng dokumenter. Perusahaan anu berbasis di Cupertino parantos nawiskeun langkung sakedik langkung seueur ngeunaan layanan vidéo streaming anyarna anu mana éta hoyong nahan pangguna Apple.

Sadaya eusi dina Apple TV + bakal sayogi di langkung ti 100 nagara, bakal ngamungkinkeun kami ngaunduh kontén, bakal bébas iklan, sareng bakal pencét pasar sateuacan akhir taun. Apple ogé henteu acan ngoméntaran sabaraha biayana.

Abdi henteu tiasa sono ka Oprah

Sanajan urang henteu cicing di Amérika, kami pasti parantos nguping acara Oprah Winfrey. Oprah mangrupikeun salah sahiji daptar mimiti Apple pikeun layanan vidéo streaming na, anu parantos muji kemungkinan anu ditawarkeun ku layanan vidéo streaming Apple, sayogi dina sadaya alat sélulér, saolah-olah Netflix henteu nawiskeun anu sami.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.