Apple TV + ngumumkeun datangna usum kadua Central Park dina 25 Juni

Kalayan pandangan urang disetél dina Keynote anu disangka pikeun 23 Maret, urang teraskeun nganalisis pengumuman resmi ti para Cupertino. Leres, masih aya publikasi resmi Apple, sanaos ayeuna henteu aya hubunganana sareng Keynote dimana urang tiasa ningali iPads anyar atanapi bahkan Tag Udara anu misterius. Sareng éta anu aranjeunna parantos nyatakeun pembaharuan dina Apple TV +. Henteu sadayana fiksi, ayeuna Apple negeskeun datangna usum kadua séri animasi Central Park ka Apple TV +, urang bakal ngagaduhanana dina 25 Juni. Teras baca yén kami nyaritakeun sadayana rinci ngeunaan usum anyar ieu.

Urang nyarioskeun séri musikal animasi. A séri musik anu rada janten tantangan kumargi unggal episode ngagaduhan antara tilu sareng opat lagu aslina, sareng anu paling saé, Apple parantos mastikeun yén urang ogé bakal ngagaduhan usum katilu (usum katilu ieu parantos ditémbak mingguan). Kalayan lagu-lagu anu bakal kami per per episode kami tiasa sumping nepi ka 100 lagu anyar antara dua musim, hal anu teu biasa.

Central Park mangrupikeun komedi animasi anu lucu dimana Owen Tillerman sareng kulawargana kedah nyanghareupan ahli waris ka karajaan hotél anu hoyong ngajantenkeun Taman Pusat anu rame di New York janten ngembangkeun méwah.

Serial, Central Park, anu kalebet Josh Gad, David Diggs, Kathryn Hayn, Lesle Odom Jr diantara anu sanésna, enya, tokoh utama Molly ngarobih juru basa anjeunna ti saprak Kirsten Bell mundur tina peran sareng ayeuna bakal Emmy Raver-Lampman anu bakal napsirkeun ka salah sahiji tokoh utama dina séri animasi. Ku jalan kitu, Central Park mangrupikeun séri anu urang tiasa resep 4K sareng Dolby Vision sareng Dolby Atmos, Janten ngaji pikeun ngaraosan usum munggaran pikeun nyiapkeun anu bakal datang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.