Apple Watch Series 7 nawiskeun transfer data nirkabel 60,5 GHz tapi henteu kabuka

Ieu mangrupikeun salah sahiji fitur anu ditambihan dina Apple Watch Series 7 sareng anu dibocorkeun dina dokumen FCC. Warta anu asalna tina leungeun MacRumors nunjukkeun yén Series 7 nawiskeun pilihan mindahkeun data 60,5 GHz. Pilihan ieu henteu kabuka pikeun sadaya pangguna. pamakéan ekslusif karyawan Apple.

Sambungan ieu nawiskeun pamancar 60,5 GHz meryogikeun "dok serial nirkabel" dipaténkeun ku Apple ku sambungan USB C anu ngan ukur pagawé Apple sigana kedah ngirim data ka jam tangan. Dina pengertian ieu, henteu seueur teuing detil operasional pangiriman data ieu sanaos leres yén kami moal tiasa nganggo ogé.

Ieu mangrupikeun basa anu ngamungkinkeun mindahkeun data tina Apple Watch Series 7

Filtrasi nempokeun basa kalayan nomer séri A2687 sareng sakumaha anu urang carioskeun di awal jalan sareng port USB-C. Patalina antara dasar sareng arloji éta sorangan dilakukeun ku magnet sapertos basis muatan kanggo Apple Watch.

EUT diwangun ku alat genggam Apple Watch anu ngandung modul transmitter komunikasi data 60,5 GHz bebas lisénsi / lisénsi. Dasar nirkabel séri propriétari sareng modul 60,5 GHz anu cocog diperyogikeun pikeun ngamungkinkeun streaming dina Apple Watch. Alat alignment magnét ngonci Apple Watch dina tempatna di luhur basa nirkabel sérial, ngamungkinkeun komunikasi antara dasar sareng Apple Watch. Basis serial nirkabel dikuatkeun ku port USB-C.

Dokumén bocor sareng diterbitkeun ku média tanggal ti akhir Agustus sarengs analis Barclays Blayne Curtis sareng Tom O'Malley, Nyaéta anu ngaleupaskeun data. Kalayan basa ieu, sakumaha anu dijelaskeun di tengahna, sambungan ngamungkinkeun data ditransferkeun dugi ka 480 Mbps, anu sami sareng kecepatan USB 2.0. Bisa jadi Apple hoyong ngaksés inpormasi alat tanpa nganggo port anu aya di jero liang pikeun tali, ku ieu bakal langkung gampil ngaksés jam tangan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.