App Store ayeuna nampi aplikasi dugi ka 4GB

AppStore

Dugi ka ayeuna, aplikasi anu dikintunkeun pikeun ditinjau ngalangkungan iTunes Connect tiasa gaduh maksimal 2GB salaku ukuran standar (henteu kalebet unduhan data, peta dina kaulinan, gambar sareng file sanésna sakali dipasang).

Ti saprak ayeuna, aplikasi tiasa dikirim kalayan beurat nepi ka 4GB, hal anu sacara substansial bakal ningkatkeun kualitas sababaraha aplikasi atanapi gim ku ngamungkinkeun langkung seueur kontén kualitas langkung saé ti mimiti moment.

Ieu kumaha ogé henteu mangaruhan wates 100MB ditumpukeun ku Apple nalika ngaunduh aplikasi ngalangkungan koneksi data urang, wates dina hal ieu tetep sami, sareng salami kami nyambung ka jaringan telepon Kami moal tiasa ngaunduh aplikasi atanapi kaulinan anu langkung ti 100MB.

Salah sahiji aplikasi anu munggaran (atanapi dina hal ieu kaulinan) anu ngamangpaatkeun kaayaan ieu parantos gim anu hebat «ToyBox 2.0« ti Disney, anu beuratna 3GB ngagaduhan kualitas anu unik nalika nyiptakeun dunya maya, grafik anu saé dina petualanganana sareng seueur karakter anu parantos kalebet pahlawan super Marvel sareng karakter Disney.

Nalika conto anyar muncul anu ngamangpaatkeun wates anyar ieu kami bakal ngawartosan anjeun supaya anjeun tiasa ningali Sakumaha tingkat ieu mangaruhan urang pangguna?.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sebastian cenahna

    pikeun ngembangkeun FIFA 4gb anu ningkat

  2.   CINTA cenahna

    Kuring bau yén 6s dimimitian ku 64GB dasar ...

    1.    Sebastian cenahna

      Éta ngeunaan waktos, anjeun bakal ningali yén iphone 16gb ngeusi sakotéap panon, ayeuna 8gb na ,,, hayu ?? Kanggo naon?