Aranjeunna ngarampok dua puluh opat iPhone di Apple Store of Sol anu ngigelkeun kabel

Apple Store

Kami teraskeun tanpa kaleungitan berita ngeunaan vandalisme sareng maling aneh di lingkungan Apple Store. Sareng hal éta nyaéta di Spanyol kami cukup inovatif nalika ngeunaan pillería. Kali ieu urang bade museurkeun tulisan kami ngeunaan Apple Store anu paling lambang di nagara éta, anu aya di Puerta del Sol di kota Madrid. Sareng éta sapuluh nonoman parantos ditahan dituduh nyolong alat ku motong kabel panyalindungan nganggo pustaka gigi. Metode anyar dugi ka ayeuna teu dikenal sareng anu ngabalukarkeun urang naroskeun seueur patarosan ngeunaan kaamanan di toko Apple.

Dugi ka sapuluh nonoman parantos ditahan ku Pulisi Nasional, dalapan diantarana budak leutik kusabab kajadian ieu. Nanging, Aranjeunna henteu hasil dina usahana na, sareng éta kusabab pasukan kaamanan waspada kana jenis perampokan énggal ieu Janten aranjeunna parantos netepkeun protokol anu ngamungkinkeun aranjeunna moro penjahat, nyobian maok alat-alat anu hargana sakitar salapan ratus euro. Pastina henteu lirén pikeun kaget kami yén seuseueurna tahanan anu ngagaduhan status budak leutik, anu ngabebaskeun aranjeunna kana sababaraha tingkatan tina tanggung jawab anu diturunkeun tina jenis kalakuan ieu.

Para tahanan dibawa ka pengadilan, anu tungtungna mutuskeun yén aranjeunna kedah ngahargaan paréntah pangendali saratus méter di luhur toko Apple. Putusan anu sakali deui nimbulkeun kontropérsi ngeunaan kekebalan pikeun jenis polah ieu. Perhatoskeun yén iPhone démo ieu anu sayogi di Apple Store ngagaduhan versi demo ngeunaan sistem operasi, janten aranjeunna bakal aya gunana atanapi henteu aya gunana di luar toko. Sakali deui, Toko Apple's Sol nembongan dina panutupna pikeun teu aman.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Yo cenahna

    Versi demo éta gampang diformat ... anjeun ngan ukur nempatkeun dina modeu DFU, sambungkeun kana iTunes sareng pasang versi paling anyar tina ios ngalangkungan .ipa sareng éta waé.

  2.   kulunguele cenahna

    IPhone tina jenis ieu henteu kapaké salaku telepon ayeuna. Paling-paling anjeun tiasa nganggo salaku iPod, sabab anjeun henteu tiasa ngaktipkeunana tina iTunes sabab diblokir ku Apple pikeun tujuan ieu. Janten leres, nyolong iPhone tina toko ngan ukur badé nyayogikeun anjeun kanggo ngicalna pikeun bagian anu pasti di Cina. Dina jumlah anu cukup, masih tiasa nguntungkeun pikeun maok ku cara kieu. Tangtosna, jalma-jalma ieu henteu palinter pisan, upami aranjeunna henteu nganggap yén naon anu aranjeunna tiasa hasilkeun, aranjeunna kedah masihan ka dokter gigi kanggo ngalereskeun waos ...

  3.   Gambar placeholder Alberto Gonzalez Cadenas cenahna

    Lalaki, upami kuring Apple kuring bakal parantos ngémutan ieu sareng, salian ti teu kéngingkeun aktip telepon (kuring bakal ngahalangan ka perusahaan anu teu aya supados henteu tiasa diaktipkeun atanapi anu sami), éta bakal ngirim posisi GPS tina terminal ngalangkungan iTunes… Ngémutan yén anjeun kedah gaduh konéksi internét pikeun ngaktipkeun terminal, sareng ngémutan yén démo démo éta sorangan henteu ngagaduhan kartu SIM, gampang mikir yén sahenteuna éta ngirimkeun posisina ngalangkungan iTunes.

    Éta tiasa pikaresepeun pisan pikeun nyandak terminal ieu ku pameunteu, tapi ... Mertimbangkeun yén panggunaan utami na nyaéta pikeun nyambungkeun kana internét sareng GPS anu nganggo alat éta nyaéta ngagorowok yén anjeun gaduh terminal anu dipaling .. .

  4.   Manolo cenahna

    Barudak éta Romania, tapi éta henteu pantes nempatkeunana, sanés?

    Piléri Spanyol anjeun nyarios ... nalika palaku henteu Spanyol