Aranjeunna ngajual lilin kalayan bau Mac anyar

lilin-bau-mac

Dunya Apple parantos nyiptakeun legion penggemar satia. Leres, alat-alatna kualitasna saé pisan, tapi ogé leres yén pamasaran perusahaan parantos nyababkeun jutaan sareng jutaan pengikut anu ngagabung sareng perusahaan, ogé katelah fanboys.  Sareng éta Apple seueur Apple.

Sareng urang tiasa ningali sadayana ieu dina harepan anu dihasilkeun saatos presentasi produk anyar: jutaan jalma anu nonton éta Keynote streaming, warta ngeunaan produk anyar dina utamina media, panjang antrian ngantosan kanggo kéngingkeun salah sahiji produk énggal ieu, stock kaluar sateuacan hoyong meunang produk ieu; naon anu dihasilkeun di sakitar Apple luar biasa. Tapi sadayana langkung jauh, dugi ka titik anu seueur Oh bau anu kaluar nalika muka produk Apple anyar ... Hal terakhir anu anjeun tingali nyaéta gambar anu nuju pos ieu: lilin anu bau sapertos bau anu Mac nyerah nalika dicabut tina kotak, lilin bau sapertos Mac anyar ...

lilin-bau-mac-presentasi

Presentasi anu panasaran ieu anu ditawarkeun ku aranjeunna nalika mésér lilin anu khas ieu, lilin anu bakal bau sapertos Mac anu énggal. Lilin anu aranjeunna mastikeun yén urang didamel tina 100% kécap lilin, sareng ngandung ésens mint, peach, basil, sareng ésén anu éndah. Lilin éta éta bakal lepas urang ngeunaan 45-55 menit, bau Mac anu anyar dina kotak henteu teras-terasan janten lilin énggal ogé henteu ...

Janten yeuh, kami henteu ngolok-olok, dulur-dulur ti Dua belas Kidul Aranjeunna mastikeun yén lilin ieu bau sapertos Mac anyar. Anjeun tiasa kéngingkeunana kanggo $ 24.00 tina halaman wéb perusahaan, kalayan pengiriman gratis di mana waé di Amérika Serikat. A hébat gadget pikeun sadaya fanboy, sareng ideu kado anu saé pikeun sadaya babaturan freaking anjeun. Entong dipikirkeun ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ios cenahna

    Jajajajajjaja madremia

  2.   ios cenahna

    Éta hal anu paling caket kana mazhab, anu satia, candi sareng mesia na. Hahaha

  3.   IOS 5 Salamina cenahna

    Hahahahaha abdi putus hahahahaha