Dinten Apple tiasa ngagaleuh McLaren, Alonso badé ngagem apel

fernando-alonso-mclaren-43434

Ti saprak tengah sore, dina sadaya média olahraga internasional kami parantos tiasa maca judul anu matak ngareureuwas, sapertos «Apple diajar anu mésér McLaren, tim Formula 1«. Ngitung gosip ngeunaan Apple Car, sareng cara pikeun ngalipetkeun aset anu dipiboga ku perusahaan Cupertino dina sababaraha taun ka pengker, urang kedah ngaku yén éta sigana henteu anéh. Nanging, ayana dina acara olahraga perusahaan Amérika Kalér henteu kuat pisan. Nanging, ilusi ningali Formula 1 dina pérak nganggo layar apel anu dicitak henteu lami.

nurutkeun The Financial Times, Apple parantos ngayakeun ceramah sareng McLaren Technology Group, kalayan tujuan pikeun nyandak perusahaan. Dina titik ieu dimana urang kedah nangtoskeun yén McLaren Technology Group ngagaduhan 80% McLaren Automotive, perusahaan anu diwakilan dina Formula 1. Nya kitu, masih teu jauh-jauh, perusahaan Kalifornia parantos milih kéngingkeun Beats dina 2014 kanggo jumlah anu henteu tiasa dipertimbangkeun 2.700 juta dolar, Investasi mirip sareng naon anu tiasa kajadian sareng McLaren Technology Group. Nanging, Formula 1 sigana sanés paméran iklan anu pangsaéna dina taun-taun ayeuna, sanaos ayana internasional anu signifikan.

Tapi sakumaha urang parantos parantos nyarios, McLaren parantos gancang nyayogikeun inpormasi, émut yén McLaren henteu aya dina sagala jinis ceramah atanapi rundingan sareng Apple pikeun investasi.

Sifat mérek kami ngandung hartos yén kami gaduh paguneman pribadi sareng sajumlah kolaborator, tapi sipatna tetep rahasia.

Kukituna, sigana urang pasti moal ningali Fernando Alonso ngaresmikeun Apple Store, atanapi nganggo jumpsuit ku apel paling terkenal dina adegan éléktronik. Urang kedah ngaku yén éta pikaresepeun nalika éta lumangsung, tapi éta jelas yén warta mangrupikeun salah sahiji berita anu anjeun ngarepkeun dina poé Innocents Suci.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jotace cenahna

    Éta bakal saé, kuring bakal nyandak LAG tina mobil éta

  2.   Krod cenahna

    Langkung saé ningali kamampuan Apple pikeun asup ka pasar énggal sareng nerapkeun filosofi produk na dina F1. Saha anu nyebatkeun yén bahkan lapisan ngarobih industri.

  3.   pacoflo cenahna

    Abdi henteu ningali. Bayangkeun yén éta dilakukeun ku maclaren sareng kalayan béta munggaran éta tetep digantung. Nalika tuan emas kaluar, aranjeunna bata mobilna. Henteu kanggo
    ni'mat. hahaha

  4.   anggar cenahna

    Sareng sanés negosiasi pikeun ngalengkepan mclaren sareng telepon apel? Sareng dimana aranjeunna kéngingkeun yén perusahaan anu ngadamel mobil hargana 1500 milyar? lamun éta anu aranjeunna nampi bantosan per taun pikeun allah.