Hideung Jumaah Apple Watch

Apple Watch

Nopémber 26, Hideung Jumaah sohor, salah sahiji poé pangalusna dina sataun pikeun balanja Natal sateuacanna. Upami anjeun badé nganyarankeun Apple Watch anu lami atanapi ngagaleuh Apple Watch anu munggaran anjeun, Hideung Jumaah mangrupikeun dinten anu pangsaéna pikeun ngalakukeunana, sabab nalika ngadeukeutan Natal, harga bakal naék sareng ampir teu mungkin pikeun nampi tawaran.

Saperti dina taun saméméhna, Hideung Jumaah moal ngan lepas hiji poé, tapi bakal eta bakal diperpanjang salila poé saméméhna, jeung nawaran munggaran bakal dimimitian dina 22. Nopémber sarta ditungtungan dina 29. Nopémber kalawan Hideung Jumaah. Tangtosna, dinten anu paling penting bakal teras janten kaping 26, dinten dimana Jumaah Hideung sacara resmi dirayakeun.

Model Apple Watch anu mana anu dijual dina Jumaah Hideung

Apple Watch Series 6

TOP Hideung Jumaah tawaran Apple Watch Series 6 ...
TOP Hideung Jumaah tawaran Apple Watch Series 6 ...

Series 6 mangrupa salah sahiji pilihan pangalusna sadia ayeuna upami anjeun hoyong mésér Apple Watch. Hiji-hijina bédana sareng Apple Watch Series 7 nyaéta modél énggal ieu gaduh ukuran layar anu langkung ageung, tanpa nambihan fungsionalitas énggal.

Kalayan peluncuran Series 7, Series 6 parantos janten pilihan anu saé, sanés ngan kusabab geus ngurangan harga na, tapi ogé kusabab urang moal sono salah sahiji fungsi Series 7.

Apple Watch Se

Kalayan sataun di pasar, urang mendakan Apple Watch SE, modél éta henteu nawiskeun kami fungsi anu sami yén urang bisa manggihan dina Series 6, tapi lamun desain kalawan layar leuwih badag batan Series 3.

Modél ieu biasana tiasa dipendakan dina tawaran, janten moal leungit salila perayaan Hideung Jumaah.

Apple Watch Series 3

TOP Hideung Jumaah tawaran Apple Watch Series 3 ...
TOP Hideung Jumaah tawaran Apple Watch Series 6 ...

Sanaos janten modél Apple Watch pangkolotna, diluncurkeun dina Séptémber 2017, Apple terus ngajual alat ieu barengan Series 7 jeung Apple Watch SE.

Kalayan waktosna di pasar, éta moal sesah milarian dina modél ieu dina harga leuwih ti metot, duanana dina versi 38 jeung 42 mm.

Apple Watch Series 7

Apple Watch Series 7 mangrupikeun generasi anyar Apple Watch, generasi énggal anu parantos aya di pasar sababaraha minggu. Teu mungkin yén salila perayaan Hideung Jumaah, urang manggihan sababaraha tawaran model anyar ieu nu teu nawiskeun sagala fungsi tambahan jeung generasi saméméhna.

Logo Amazon

Coba Audible 30 dinten gratis

3 bulan Amazon Music gratis

Coba Pidéo Perdana 30 dinten gratis

Naha éta patut ngagaleuh Apple Watch dina Jumaah Hideung?

Urang tiasa negeskeun, tanpa sieun salah, yén waktos anu pangsaéna pikeun mésér Apple Watch nyaéta dina Jumaah Hideung. Duanana dina Jumaah Hideung sareng nalika Natal, paling pausahaan neangan dispose tina saham yén aranjeunna gaduh produk lami pikeun masihan rohangan pikeun modél énggal anu tos aya di pasar atanapi anu badé sumping.

Sajaba ti éta, perayaan ieu lumangsung sababaraha minggu sanggeus peluncuran Apple Watch anyar on tugas, jadi basajan pisan manggihan nawaran metot model generasi saméméhna. Upami anjeun hoyong mésér Apple Watch tapi anjeun henteu ngan ukur nyarios ka diri anjeun, anjeun masih gaduh sababaraha dinten pikeun ngalakukeunana.

Sakumaha seueur Apple Watch biasana ngirangan salami Hideung Jumaah?

Sapertos sesa produk anu Apple parantos diluncurkeun di pasar dina sababaraha minggu ayeuna, sapertos kisaran iPhone 13, mini iPad sareng iPad generasi ka-7, milari model Apple Watch panganyarna, Series XNUMX, kalayan sababaraha jinis diskon. eta bakal misi mustahil.

Sanajan kitu, eta bakal leuwih gampang mendakan tawaran anu pikaresepeun dina Apple Watch Series 6, Modél anu, dina sababaraha minggu dugi ka Hideung Jumaah, kami mendakan éta kalayan diskon dugi ka 15%, boh dina versi 40mm sareng 44mm.

Sanajan Apple Watch SE masih diobral resmi ngaliwatan Apple, praktis saprak peluncuran na geus salawasna geus sadia pikeun a harga panghandapna ti Apple resmi dina Amazon, kalawan diskon antara 7 jeung 12%.

Ngeunaan Apple Watch Series 3, modél anu parantos réngsé 4 taun di pasar, bakal mpisan gampang pikeun manggihan nawaran handap 190 euro, pikeun versi 42mm, paling mahal sadaya.

Sabaraha lami Hideung Jumaah on Apple Watch

Sakumaha anu kuring nyarios dina awal tulisan ieu, Hideung Jumaah bakal dirayakeun dina 26 Nopémber. Nanging, sareng sapertos biasa, ti Senén, 22 Nopémber dugi ka 29 Nopémber, urang bakal tiasa manggihan nawaran sagala jinis produk, teu ngan Apple Watch.

Sanajan kitu, lolobana pausahaan nawaran pangalusna disimpen pikeun 26. Lamun Anjeun keur pilari hiji Apple Watch atawa alat sejenna pikeun ngamangpaatkeun Hideung Jumaah, Chances aya nu bakal manggihan eta salila Hideung Jumaah sorangan.

Dimana mendakan tawaran dina Apple Watch salami Hideung Jumaah

Toko Appel

apel manehna geus pernah babaturan kalawan diskon nanaon, jadi ulah ngaharepkeun meuli Apple Watch ngaliwatan Apple Store online atawa di toko fisik nu parusahaan basis Cupertino boga sakuliah Spanyol.

Amazon

Pikeun garansi sareng layanan palanggan, Amazon mangrupikeun salah sahiji platform pangalusna lamun meuli sagala produk Apple, janten Apple Watch, iPhone, iPad ...

Éta Apple sorangan anu tukangeun sadaya produk Apple, patut redundancy, nu urang bisa manggihan dina Amazon, jadi eta bakal sarua jeung meuli eta langsung ti Apple.

mediamarkt

Dina establishments Mediamarkt, kitu ogé ngaliwatan ramatloka na, urang bakal manggihan produk apel tiis, kaasup Apple Watch jeung iPhone utamana.

Mahkamah Inggris

El Corte Inglés moal leungit tina daptar establishments dimana urang bakal bisa mésér Apple Watch jeung sagala produk Apple sejenna dina harga leuwih ti metot.

K Tuin

Upami urang hoyong nyobian sateuacanna nguji, rebab, sareng rebab sareng Apple Watch anjeun Sateuacan ngagaleuh, urang tiasa mampir ka K-Tuin, toko khusus produk Apple.

Masinis

Upami hoyong nyimpen duit alus ku meuli Apple WatchAnjeun kudu masihan guys di Magnificos kasempetan, ramatloka husus dina produk Apple jeung asesoris.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.