Hideung Jumaah Apple Watch

Layar wengi Apple Watch

Nopémber 25, Hideung Jumaah sohor, salah sahiji poé pangalusna dina sataun pikeun balanja Natal sateuacanna. Upami anjeun badé nganyarankeun Apple Watch anu lami atanapi ngagaleuh Apple Watch anu munggaran anjeun, Hideung Jumaah mangrupikeun dinten anu pangsaéna pikeun ngalakukeunana, sabab nalika ngadeukeutan Natal, harga bakal naék sareng ampir teu mungkin pikeun nampi tawaran.

Saperti dina taun saméméhna, Hideung Jumaah moal ngan lepas hiji poé, tapi bakal eta bakal diperpanjang salila poé saméméhna, sareng nawaran munggaran bakal ngamimitian sababaraha dinten sateuacan sareng ditungtungan tanggal 28 dina bulan anu sami sareng Cyber ​​​​Senén. Tangtosna, dinten anu paling penting bakal teras janten kaping 25, dinten dimana Hideung Jumaah sacara resmi dirayakeun.

Model Apple Watch anu mana anu dijual dina Jumaah Hideung

Apple Watch Se

Apple Watch SE...
Apple Watch SE...
Teu aya ulasan

Kalayan sababaraha taun di pasar, urang mendakan Apple Watch SE, modél éta henteu nawiskeun kami fungsi anu sami yén urang bisa manggihan dina Series 8, tapi lamun desain jeung layar leuwih badag batan runtuyan saméméhna.

Modél ieu biasana tiasa dipendakan dina tawaran, janten moal leungit salila perayaan Hideung Jumaah.

Apple Watch Series 7 41mm

nawaran TOP Apple Watch Series 7 ...

Sanaos versi Series 8 tina jam tangan pinter Apple parantos kaluar, kaleresan nyaéta yén Series 7 masih produk hébat pikeun tetep dina pikiran meuli salila Hideung Jumaah.

Kalayan waktosna di pasar, éta moal sesah milarian dina modél ieu kalawan harga leuwih ti metot dina versi 41mm na.

Apple Watch Series 7 baja 45mm

nawaran TOP Apple Watch Series 7 ...

Apple Watch Series 7 nyaéta generasi penultimate tina Apple Watch, produk anu cukup up-to-date anu ogé ngagaduhan versi sanés ieu kalayan dial 45mm. Teu mungkin yén salila perayaan Hideung Jumaah, urang manggihan sababaraha tawaran ti Series anyar 8, tapi enya Series 7 nu terus nawarkeun fungsionalitas rada alus.

Apple Watch Series 6 baja

Apple Watch Series 6 ...

Series 6 mangrupa salah sahiji pilihan pangalusna sadia ayeuna upami anjeun hoyong mésér Apple Watch. Hiji-hijina bédana sareng Apple Watch Series 7 nyaéta modél énggal ieu gaduh ukuran layar anu langkung ageung, tanpa nambihan fungsionalitas énggal.

Kalayan peluncuran Series 8, Series 6 parantos janten pilihan anu saé, sanés ngan kusabab geus ngurangan harga na, tapi ogé kusabab urang moal sono seueur fungsi Series 8.

Potongan Apple Watch Asesoris

stasiun ngecas NEWDERY

Stasion NEWDERY...
Stasion NEWDERY...
Teu aya ulasan

Anjeun ogé henteu kedah ngalangkungan kasempetan ieu, A kudu boga aksésori pikeun Apple Watch AnjeunKumaha stasiun ngecas ieu? Éta kompak pisan, sampurna pikeun iinditan sareng cocog sareng Series 8, 7, 6, 5, 2, 2, 1 sareng SE.

RhinoShield Case pelindung

Panutup bemper RHINOSHIELD...

Kasus polimér Ieu pisan tahan, dijieun pikeun tahan knocks na ragrag nepi ka jangkungna 1.2 méter. Cocog pisan sareng 8mm Apple Watch 7 sareng 45. Entong luput kasempetan éta, éta tiasa ngahémat seueur euro anu investasi dina jam tangan pinter tina musibah...

Carjer Wireless MoKo

nawaran TOP Charger MoKo...
Charger MoKo...
Teu aya ulasan

carjer nirkabel séjén Ieu 3 di 1. A stasiun ngecas lengkep cocog sareng Qi ngecas gancang sareng anjeun tiasa ngecas iPhone anjeun, Airpods sareng jam tangan pinter Apple Watch anjeun ti Series 6, SE, 5, 4, 3, sareng 2.

2 dina 1 carjer nirkabel

nawaran TOP Carjer nirkabel 2...
Carjer nirkabel 2...
Teu aya ulasan

Produk salajengna anu dijual nyaéta pangecas nirkabel ieu 2-in-1 Qi-Certified pikeun ngecas gancang 15W. Éta tiasa dianggo pikeun headphone anu cocog sareng jinis ngecas ieu, ogé pikeun iPhone sareng ogé pikeun Apple Watch Series SE, 8, 7, 6, 5, 4, 3 sareng 2.

Clone Alpine Loop Tali

Anjeun ogé gaduh tali Alpine ieu dina jangkauan anjeun kalayan desain anu sporti, tahan sareng warna oranyeu ngora pisan. Pita pikeun Apple Watch 49, 45, 44, 42, 41, 40 sareng 38mm. dijieun di nilon sarta kalawan titanium hook.

3 dina 1 carjer nirkabel

Charger 3 dina 1...
Charger 3 dina 1...
Teu aya ulasan

Anjeun gaduh tawaran séjén ieu dina a 3 dina 1 carjer nirkabel. Stasiun ngecas cocog sareng Airpods, kitu ogé sareng iPhone sareng Apple Watch Series 7, 6, 5, 4, 3, sareng 2. Produk anu sampurna pikeun bumi atanapi perjalanan dimana waé anjeun hoyong.

Logo Amazon

Coba Audible 30 dinten gratis

3 bulan Amazon Music gratis

Coba Pidéo Perdana 30 dinten gratis

produk Apple séjén diobral pikeun Hideung Jumaah

Naha éta patut ngagaleuh Apple Watch dina Jumaah Hideung?

Urang tiasa negeskeun, tanpa sieun salah, yén waktos anu pangsaéna pikeun mésér Apple Watch nyaéta dina Jumaah Hideung. Duanana dina Jumaah Hideung sareng nalika Natal, paling pausahaan neangan dispose tina saham yén aranjeunna gaduh produk lami pikeun masihan rohangan pikeun modél énggal anu tos aya di pasar atanapi anu badé sumping.

Sajaba ti éta, perayaan ieu lumangsung sababaraha minggu sanggeus peluncuran Apple Watch anyar on tugas, jadi basajan pisan manggihan nawaran metot model generasi saméméhna. Upami anjeun hoyong mésér Apple Watch tapi anjeun henteu ngan ukur nyarios ka diri anjeun, anjeun masih gaduh sababaraha dinten pikeun ngalakukeunana.

Sakumaha seueur Apple Watch biasana ngirangan salami Hideung Jumaah?

Sapertos sesa produk anu Apple parantos diluncurkeun di pasar dina sababaraha minggu ayeuna, sapertos kisaran iPhone 14, iPad Mini sareng iPad generasi énggal, mendakan modél Apple Watch panganyarna, Series 8, kalayan sababaraha jinis diskon. eta bakal misi mustahil.

Sanajan kitu, eta bakal leuwih gampang mendakan tawaran anu pikaresepeun dina Apple Watch Series 7, Modél anu, dina sababaraha minggu dugi ka Hideung Jumaah, kami mendakan éta kalayan diskon dugi ka 15%, boh dina versi 40mm sareng 44mm.

Sanajan Apple Watch SE masih diobral resmi ngaliwatan Apple, praktis saprak peluncuran na geus salawasna geus sadia pikeun a harga panghandapna ti Apple resmi dina Amazon, kalawan diskon antara 7 jeung 12%.

Sabaraha lami Hideung Jumaah on Apple Watch

Sakumaha anu kuring nyarios dina awal tulisan ieu, Hideung Jumaah bakal dirayakeun dina 25 Nopémber. Nanging, sareng sapertos biasa, ti Senén, 21 Nopémber dugi ka 28 Nopémber, urang bakal tiasa manggihan nawaran sagala jinis produk, teu ngan Apple Watch.

Sanajan kitu, lolobana pausahaan nawaran pangalusna disimpen pikeun 25. Lamun Anjeun keur pilari hiji Apple Watch atawa alat sejenna pikeun ngamangpaatkeun Hideung Jumaah, Chances aya nu bakal manggihan eta salila Hideung Jumaah sorangan.

Dimana mendakan tawaran dina Apple Watch salami Hideung Jumaah

Toko Appel

apel manehna geus pernah babaturan kalawan diskon nanaon, jadi ulah ngaharepkeun meuli Apple Watch ngaliwatan Apple Store online atawa di toko fisik nu parusahaan basis Cupertino boga sakuliah Spanyol.

Amazon

Pikeun garansi sareng layanan palanggan, Amazon mangrupikeun salah sahiji platform pangalusna lamun meuli sagala produk Apple, janten Apple Watch, iPhone, iPad ...

Éta Apple sorangan anu tukangeun sadaya produk Apple, patut redundancy, nu urang bisa manggihan dina Amazon, jadi eta bakal sarua jeung meuli eta langsung ti Apple.

mediamarkt

Dina establishments Mediamarkt, kitu ogé ngaliwatan ramatloka na, urang bakal manggihan produk apel tiis, kaasup Apple Watch jeung iPhone utamana.

Mahkamah Inggris

El Corte Inglés moal leungit tina daptar establishments dimana urang bakal bisa mésér Apple Watch jeung sagala produk Apple sejenna dina harga leuwih ti metot.

K Tuin

Upami urang hoyong nyobian sateuacanna nguji, rebab, sareng rebab sareng Apple Watch anjeun Sateuacan ngagaleuh, urang tiasa mampir ka K-Tuin, toko khusus produk Apple.

Masinis

Upami hoyong nyimpen duit alus ku meuli Apple WatchAnjeun kudu masihan guys di Magnificos kasempetan, ramatloka husus dina produk Apple jeung asesoris.

nyatet: Terus di pikiran nu harga atawa kasadiaan nawaran ieu bisa rupa-rupa sapopoe. Kami bakal ngamutahirkeun pos unggal dinten kalayan kasempetan anyar anu aya.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.