Apple Watch ayeuna kalebet kabel anu langkung pondok, ngan ukur saméter

carjer-apel-nonton

Sakumaha seueur anjeun parantos terang, ku datangna Apple Watch asli dina waktosna, kami nampi kabel muatan dua méter dina kotak. Nanging, sigana ieu sanés adat anu bakal neraskeun dina Apple Watch Series 1 sareng Series 2, sakedik robih, sareng éta Apple parantos ngumumkeun yén kabel anu dieusian yén alat Apple Watch anu anyar bakal kalebet ngan ukur hiji méteran. Ieu mangrupikeun pangurangan 50% dina ukuran kabel budi anu kalebet dina kotak, hal anu pastina moal ngiringan seueur pangguna, kabel moal pernah tinggaleun.

Di sisi anu sanésna, Apple bakal neraskeun ngajual kabel dua méter na di Apple Store kalayan harga saderhana € 39, samentawis éta, kabel saméter bakal dijual kanggo € 29. Ati-ati ku ieu, kabel saméter tiasa pondok teuing pikeun seueur pangguna, sareng éta sababna seueur kontroversi dihasilkeun kalayan ukuran anu bénten-bénten, teu aya sakedik anu atos ngagaleuh kabel saméter, contona Kilat, sareng parantos kedah mésér anu langkung panjang. Janten, urang nganggo kasempetan pikeun ngingetkeun anjeun, panginten ku ngagaleuh Apple Watch anjeun anjeun kedah mésér kabel anu langkung panjang.

Ieu bakal gumantung kana kabutuhan masing-masing. Titik sanésna, Apple Watch Series 2 bakal ngagaduhan carjer USB dina kotak, sapertos iPhone sigana 5W, nanging Apple Watch Series 1 moal ngagaduhan adaptor jaringan ieu USB. Ukuran anu urang henteu leres-leres henteu tiasa menerkeun, jinis aksesoris ieu dikurangan dina anggaran Apple, sareng ngahasilkeun kontropérsi anu henteu logis. Pangguna Apple Watch Series 2 ngagaduhan hak pikeun gaduh carjer sareng anu sanésna henteu, sahenteuna éta anu Apple hoyong béjakeun ka kami, yén ku mayar € 100 kirang, urang kaleungitan aksesoris anu panginten sami-sami diperyogikeun dina kadua alatna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Odalie cenahna

    Perkawis kabel, sanaos henteu logis pisan pikeun kuring, henteu ogé narik perhatian kuring, tapi kuring kaget ku henteuna pangecas usb dina Watch Series 1. Kuring yakin yén Apple ngubaran konsumén na ku cara kieu. ..

  2.   Alejandro cenahna

    Kuring jujur ​​henteu ngartos manuver na. Diskriminasi ku cara éta sareng konsumén anjeun? Oke, abdi ngartos yén upami anjeun mésér éditan, anjeun ngagaduhan perawatan "khusus" tapi ieu?!
    Éta musibah. Abdi henteu ngartos.

  3.   Clockmaker TwoZero Point cenahna

    Kuring pikir yén di dieu conto Nintendo's New 3DS, anu dijual tanpa carjer, parantos ditangtoskeun. Kuring ngarti yén séri 1 langkung ditujukeun pikeun anu ayeuna ngagaduhan "Seri 0" sareng, kumargi kitu, parantos ngagaduhan pangecas tina modél sateuacana, sahingga ngamungkinkeun ngirangan biaya (anu henteu hartosna yén pangirangan ieu kagambar dina harga anjeun mayar pangguna, atoh). Kuring ngarti yén aya anu kesel, sabab upami anjeun mésér Seri 1 sareng henteu gaduh carjer cadang, anjeun kedah nganggo pangecér iPhone anjeun atanapi mésér pangecas USB.

    Isu kabelna ... Nya, kuring gaduh seueur kabel anu tersisa tina carjer arloji kuring ayeuna, kuring henteu ningali goréng yén aranjeunna ayeuna kalebet kabel anu langkung pondok tapi satengah méter katingalina kaleuleuwihi (Éta masih ukuran anu saé pikeun kuring, tapi aya jalma anu panginten peryogi kabel langkung sakedik).

    1.    Clockmaker TwoZero Point cenahna

      Hapunten, dina alinea kadua kuring hoyong nyarios hiji méter. Hésé tetep hudang dina dinten Senén!