Apple Watch tanpa sensor suhu?

Sénsor suhu awak mangrupikeun salah sahiji hal anyar anu disangka yén modél Apple Watch énggal, séri 8, bakal kalebet, kumaha ogé. Numutkeun Ming Chi Kuo, éta tiasa ditunda deui sapertos anu kajantenan sareng Series 7.

Warta goréng pikeun anu ngantosan Apple Watch énggal: salah sahiji fungsi énggal anu dipiharep dina modél anu bakal sumping saatos usum panas ieu tiasa ditunda deui. Alesan? Gagal nyumponan sarat kualitas ketat perusahaan, sakumaha kajadian kalawan Series 7 nu ditinggalkeun tanpa eta di momen panungtungan. Inpormasi éta parantos dipasihkeun ku Ming Chi Kuo dina séri tweet dimana anjeunna ngajelaskeun alesan pasti pikeun telat ieu.

Masalah anu Apple parantos ngalaman nalika ngukur suhu awak aya hubunganana sareng kanyataan yén suhu kulit beda-beda gancang gumantung kana suhu lingkungan. Kusabab Apple henteu tiasa ngukur suhu inti ("alus"), fungsionalitas ieu dumasar kana ngukur suhu kulit sareng nerapkeun algoritma supados, gumantung kana faktor anu béda, sapertos suhu lingkungan, suhu nyata tiasa ditaksir.

Suhu inti nyaéta suhu di jero awak urang. Kusabab urang teu bisa gampang ngukur suhu interior urang, urang biasana ngagunakeun suhu wewengkon séjén nu leuwih gampang diaksés kayaning kelek, sungut, eardrum jeung réktum, sabab nilai maranéhanana pisan perkiraan. Henteu aya daérah ieu anu caket sareng tempat urang nempatkeun Apple Watch, yén dimana anjeun tiasa ngukur suhu langsung dina pigeulang, hiji tempat teu bisa dipercaya pikeun pangukuran ieu, éta naha algoritma cocog diperlukeun pikeun masihan urang ukuran leuwih dipercaya.

Apple gagal nampi algoritmana pikeun ngamungkinkeun pangukuran suhu awak anu dipercaya, janten sateuacan ngaluncurkeun fitur anu teu tiasa dianggo, éta tiasa deui ngalambatkeun palaksanaanna dugi ka Apple Watch taun payun. Salaku tambah Kuo, Samsung ngalaman masalah anu sami sareng Galaxy Watch 5.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.