Pulsa Oksimeter Kapanggih dina Apple Watch, Nyarankeun Pangukuran Oksigén Darah Kahareup

ifixit-apple-watch

iFixit ngagaleuh Apple Watch, sapertos kitu sareng sagala rupa anu aya dina tangkepan na, sareng mendakan yén monitor denyut jantung anu kalebet anu canggih sanggup janten poliéster pulsa, ngamungkinkeun ngitung jumlah oksigén dina getih ngukur sabaraha cahaya infra red anu diserep. Inpo ieu tiasa janten mangpaat pikeun ngawas kagiatan kaséhatan sareng kabugaran urang, tapi fungsina henteu acan diaktipkeun dina jam tangan.

nurutkeun iFixit, aya sababaraha kamungkinan alesan kunaon Apple henteu ngijinkeun nonton pikeun nembongkeun data ieu. Mimiti, éta ngan saukur tiasa janten Cupertino aranjeunna moal bakal ngahontal katepatan sareng reliabilitas anu diperyogikeun sénsor jawab ngukur oksigén dina getih. Upami ieu masalahna, urang kedah ngantosan generasi kadua atanapi katilu Apple Watch ngamangpaatkeun fungsi ieu. Kuring henteu ningali seueur akal dina téori ieu kumargi anjeun badé nyéépkeun rohangan dina alat alit sapertos éta henteu kapake?

Kamungkinan anu sanés nyaéta perusahaan anu dipimpin ku Tim Cook teu acan ngagaduhan persetujuan FDA (Administrasi Pangan sareng Narkoba) pikeun ngagunakeun sénsor ieu. Upami ieu tétéla janten alesan, éta ngan ukur bakal nyandak hiji update software tiasa ngagunakeun pulsa oksimeter dina versi mimiti Apple Watch ieu.

Administrasi Pangan sareng Narkoba Amérika henteu ketat pisan dina ngatur pakean anu dikhususkeun pikeun kabugaran, tapi kaayaan bakal robih nalika diagnosis museur kana kasihatan pangguna, sapertos kasus oksigén dina getih. Éta tiasa kahartos sareng ngaapresiasi, anu leres dicarioskeun. Teu anéh, Apple lirén kalebet sénsor anu sanés, sapertos a méter glukosa, Kusabab aranjeunna henteu bakal kéngingkeun persetujuan ti agénsi Amérika dina waktosna kanggo ngempelkeunana dina jam tangan pinter, anu, sakumaha anjeun terang, mimiti ngahontal palanggan munggaran dina 24 April.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Franzuelo cenahna

    Kalayan hormat kuring. Naha anjeun henteu marios nonton apel sareng ngantepkeun?
    Ieu aktualitas iphone. Abdi henteu resep kana berita anjeun. Anjeun tiasa ngadamel halaman wéb sadulur dina alat éta.
    Hiji salam.

    1.    Borja cenahna

      Kuring pikir sami sareng anjeun, antara aktualiphone sareng soydemac ... Dina soydemac.com aranjeunna parantos dua atanapi tilu dinten nyaéta sadayana atanapi ampir sadayana Apple Watch .... Ninggalkeun ayeuna atanapi sakumaha ceuk jalma ieu, ngadamel halaman wéb sanésna. Capé parantos hah

  2.   Carlos cenahna

    Kuring satuju ... Apple Watch mangrupikeun produk Apple anu henteu perlu sareng saur kuring bakal janten kagagalan anu sanés, sanés édisi anu munggaran tapi sakedik-sakedik éta bakal lirén dipikaresep ... Sababaraha tulisan teu kunanaon tapi henteu 80%! !! Cukup ku Apple Watch !!!

  3.   Roy Alexander Almonte Sandoval cenahna

    Heboh .. Apél sok ngahakanana.

  4.   JBartu cenahna

    Kuring satuju sareng koméntar na henteu, dina pendapat kuring anu hina, sanaos disebat iPhone saleresna upami ukur diobrolkeun ngeunaan ieu, aranjeunna bakal nempatkeun tulisan anu mutahir. Kuring ningali deui salaku warta ios. W mawa ios sareng ogé dianggo sasarengan sareng iPhone, janten kuring leres pisan yén diterbitkeun ngeunaan éta sahingga saha waé anu mutuskeun mésér éta dimaklumkeun naha aranjeunna resep atanapi henteu.
    Pokokna, sadaya koméntar dihormat. Hayu penerbit mutuskeun naon anu aranjeunna badé laksanakeun, kami bakal mutuskeun upami urang hoyong lebet maca.

  5.   EGarOv cenahna

    Kuring pikir éta saderhana éta upami anjeun henteu resep kana tulisan ngeunaan Apple Watch, maka entong baca éta, kuring nampi kuring kamari sareng percanten yén éta kajadian ... Kusabab alesan anu sami kuring milari inpormasi sareng sabab JBartu nyarios yén éta tiasa dianggo sasarengan sareng iPhone, janten henteu goréng yén aranjeunna ngadamel publikasi di dieu, bahkan sigana sirik yén aranjeunna masih henteu ngagaduhanana ku koméntar négatipna, saur kuring dugi ka aranjeunna nyobian na nganggona kanggo sahenteuna sapoé aranjeunna moal tiasa nyarios naha éta mangrupikeun alat Henteu perlu, pas anjeun nempatkeunana anjeun henteu hoyong angkat.

  6.   Franzuelo cenahna

    Mobil kuring ogé disingkronkeun sareng iphone sareng alesan éta teu aya carios siang sareng wengi perkawis mobil kuring.
    Jigana saé pisan aranjeunna nyarioskeun perkawis jam apel tapi kalayan hartosna anu logis sareng sanés halaman wéb ieu kaleungitan idéntitasna. Ah! Sareng tangtosna kuring henteu maca tulisan anu teu dipikaresep ku kuring. Tapi upami kuring maca judul sareng ningali yén aranjeunna seueur nyiksa.
    Sareng ngaréspon anu nyarios yén jalma sirik, kuring nyaritakeun yén arloji apal langkung mirah tibatan iPhone. Jalma anu henteu ngagaduhan éta sanés sabab henteu tiasa kéngingkeunana tapi kusabab henteu hoyong dipimilik.

    Hiji salam.

  7.   Upami Dengki Out, Tinya cenahna

    Sakumaha seueur pecundang anu henteu tiasa ngagaleuh Apple Watch, upami anjeun henteu resep maka entong maca, aya seueur urang anu resep kana berita ieu.