A renewed Apple Watch SE sarta séjén kalawan karakter olahraga pikeun 2022

Kami dugi ka akhir taun sareng perusahaan Cupertino ayeuna aya dina titik létoy anu katingali. Ku sabab kitu, wartos resmi henteu langkung ti vérsi énggal tina sistem operasi anu béda sareng kampanye Natal méré jauh alat.

Dina hal ieu, rumor pikeun kamungkinan alat anyar parantos aya dina tanggung jawab batur, sapertos Mark Gurman. Analis well-dipikawanoh nunjukkeun yén sapanjang kalawan Apple Watch Series 8, Apple perencanaan hiji Apdet Apple Watch SE sareng kamungkinan pilihan jam tangan anu langkung sporti yén sababaraha geus nunjukkeun yén éta bisa jadi sarupa jeung desain legendaris Casio G-Shock.

Naha Apple Watch SE parantos robih?

Aya kamungkinan yén seueur anu masih ngantosan versi anyar jam tangan dina awal taun tapi urang leres-leres henteu percanten yén ieu masalahna. Apple Watch SE ayeuna diluncurkeun dina Séptémber 2020 Sareng anu paling aman nyaéta yén modél énggal, upami aranjeunna sumping, bakal dilakukeun dina bulan anu sami taun 2022. Patarosan di dieu nyaéta upami modél ieu leres-leres peryogi parobihan saprak Apple gaduh éta salaku modél ékonomi, tina éntri, sareng nambihan Naon anyar bisa nyieun harga Anjeun naek.

Dina naon waé, versi SE sok "didaur ulang" tina alat anu sanés sareng ku kituna Kami henteu percanten yén Apple bakal naékkeun harga ahir modél ieu teuing, malah tiasa tahan sareng harga ayeuna anu sami dina versi énggal dina 2022.

Di sisi anu sanésna, nurutkeun Gurman, aya kamungkinan yén Apple bakal ngaluncurkeun modél anu langkung sporti sareng tahan. Ieu sakuduna dituju Apple Watch anyar, bakal boga desain "dikuatkeun" nu bisa nambahan kasus leuwih tahan ka goresan, nabrak, ragrag jeung kawas. Éta sababna aya omongan ngeunaan kamungkinan Apple Watch niru jam tangan Casio mitis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.