Apple Watch keramik kaluar deui

 

Kadatangan modél anyar Apple smart watch ngajantenkeun urang ningali deui parobahan dina katalog produk anu sayogi sareng sakali deui édisi keramik Apple Watch ditinggalkeun. Leres, nonton ieu ngalebetkeun deui daptar anu sayogi nalika Apple Watch Series 5 dileupaskeun sareng ayeuna tetep ayeuna dina séri 6 modél.

Jam tangan anu parantos bérés premium munggaran diluncurkeun di pasar kalayan Series 3, teras éta dileungitkeun tina katalog dina generasi salajengna sareng ditambihan deui sareng Seri 5. Sigana mah Apple daék ngadamel generasi enya, anu sanés henteu.

Hiji vérsi enya, anu sanés henteu

ayeuna Sareng Apple Watch Series 6 anu anyar dipasihkeun dinten Salasa kamari, 15 Séptémber, modél keramik parantos kaluar deui. Kami ngartos yén jinis jam tangan anu langkung mahal ieu langkung khusus pikeun sababaraha pangguna sahingga ngaleupaskeun versi énggal unggal taun bahkan tiasa ngahasilkeun produktif pikeun perusahaan Cupertino.

Pikeun aranjeunna anu hoyong anu langkung ekslusif dina generasi anyar ieu, aranjeunna kedah milari vérsi titanium, Kusabab sésana nyaéta aluminium biasa sareng stainless steel. Sugan generasi saterusna Apple Watch taun hareup bakal ngalebetkeun deui vérsi keramik ieu, pikeun ayeuna dina Series 6 ieu ditingalkeun.

Jenis jam tangan ieu aya dina anu disebut Watch Edition anu ngamimitian perjalanan sareng Apple Watch kalayan kotak anu didamel tina emas sareng anu harga mimiti na sakitar $ 10.000. A méwah anu dina jangkauan sababaraha sareng anu taun ieu ogé ninggalkeun model keramik ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.