Keramik Apple Watch ngagantikeun Watch Edition

apel-nonton-keramik

Apple Watch Edition mangrupikeun salah sahiji modél anu paling narik perhatian nalika paméran resmi Apple Watch, sanés kusabab éta didamel tina emas, tapi kusabab hargana ngaleuwihan dina sadaya modélna 10.000 dolar, harga anu luhur teuing pikeun alat téknologi anu antukna janten luntur sareng pangguna kedah nyimpen dina laci kumargi fungsina parantos diwatesan sacara téknologi.

Kusabab urang parantos tiasa mastikeun épolusi modél ieu, dina sababaraha bulan ti saprak aya, henteu paduli masalah anu Apple kedah tiasa ngajual logam mulia di sababaraha nagara, sapertos Spanyol, lPerusahaan parantos ngaleungit sacara lengkep ti Apple Store Online sahingga ti toko fisik.

Modél ieu didamel tina emas Éta tarohan anu résiko pisan pikeun perusahaan, tarohan anu, sakumaha parantos urang tingali, tétéla rada parah ka budak Cupertino. Tapi Apple sadar yén aya sektor luhur anu "peryogi" jam tangan eksklusif. Sakali parantos diverifikasi yén modél emas sanés anu dituduhkeun, Apple parantos nyiptakeun modél éksklusif anyar tina keramik. Modél anyar ieu, sakumaha urang tiasa maca dina pedaran halaman wéb Apple

Apple Watch Edition ngagaduhan rarancang énggal kalayan kasus anu didamel tina keramik bodas herang anu tahan sakumaha elegan. Kalayan sadaya fitur anu luar biasa tina Apple Watch Seires 2, ieu mangrupikeun generasi panerus tina jam tangan anu henteu ngijinkeun babandinganana.

Keramik, sabalikna tina naon panginten pangguna, nawarkeun opat kali kakuatan stainless steelSalaku tambahan, finish ngagurilap na henteu ngeruk atanapi kaleungitan cahaya na kana waktu. Baja Apple Watch sanés corétan ogé, tapi caangna bakal kaleungitan kana waktos, cahaya anu urang tiasa pulih ku polesan. Modél aluminium mangrupikeun modél anu paling hipu sadayana, kusabab éta goresan gampang pisan, anu ngajantenkeun modél anu paling henteu pas upami dina dinten urang ka ayeuna urang biasana nyéépkeun di luar kantor.

Apple Watch keramik ayeuna ngan ukur aya dina warna bodas sareng dina kisaran Seri 2, janten tahan cai sareng integrasi GPS. Harga modél 38-millimeter kalayan tali olahraga warna-awan nyaéta 1.469 euro., Sedengkeun modél anu nganggo méter 42-milimeter dugi ka 1.519 euro kalayan tali olahraga anu sami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.