Apple Watch ngabantosan nyalametkeun kahirupan budak ngora

Apple Watch

Ieu carita Paul Houle, budak umur 17 taun anu mutuskeun mésér Apple Watch, sanés waktos munggaran alat Apple ngabantosan ngahémat nyawaKuring henteu nyarios yén ngan ukur alat Apple anu ngalakukeun ieu kusabab éta bakal bohong, kaéndahan ieu nyaéta ningali kumaha téknologi nyayogikeun urang bantosan bahkan dina kasus anu paling parah, nalika urang nyalira.

Dina kasempetan-acara sateuacana urang parantos nguping budak awéwé anu kajebak handapeun mobilna sareng anjeunna tiasa nelepon darurat kusabab kanyataan yén anjeunna ngagaduhan iPhone na dina saku sareng anjeunna tiasa nyungkeun bantosan Siri, anu parantos kami terang, sok aya pikeun ngabantosan kami naon waé (sanaos sababaraha kali anjeunna akhirna milarian internét pikeun kumaha ngalaksanakeunana).

Paul Houle mutuskeun mésér Apple Watch Sababaraha dinten sateuacan ngamimitian latihan pre-musim di akademi Tabor, saatos ngalakukeun dua prakték sapopoé Paul sadar yén aya anu henteu leres, Apple Watch na masihan anjeunna 145 ketukan per menit, bahkan sababaraha jam saatos latihan.

Anjeunna moal terang dugi saatos sababaraha waktos, tapi anjeunna ngalaman kaayaan anu tiasa atosan hirupna, Paul ningali kumaha dina sababaraha menit latihan anjeunna mimiti sangsara masalah nalika napas, sareng tungtungna tuur na tungtungna gagal, aya anu salah Henteu alus.

Dokter engké aranjeunna didiagnosis anjeunna rhabdomyolysispanyakit anu nyababkeun otot striated "bubur" sareng ieu nyababkeun zat bahaya asup kana saluran getih anu tiasa nyababkeun karusakan serius ginjal.

Pelatih buru-buru pikeun mastikeun sacara manual pangukuran Apple Watch sareng pas anjeunna ningali éta leres, anjeunna nyandak anjeunna ka rumah sakit, di sana aranjeunna ngadamel diagnosis sareng masihan berita anu saé / goréng, upami anjeunna balik deui ka énjingna pikeun ngalatih, anjeunna tiasa kaleungitan kendali otot anjeun komo aya kamungkinan anjeunna murag kana taneuh sareng maot di dinya.

Paul ngaku pisan ngahatur nuhun kana monitor kagiatanana (Apple Watch), alat anu parantos kabuktosan sakali deui kumaha leres-leres manpaatnaNanging, urang henteu kedah hilap yén sanaos Apple Watch ngabantosan, para pahlawan anu leres nyaéta palatih sareng dokter anu ngabantosan anjeunna.

Rhabdomyolysis mangrupikeun kalainan umum, sanaos jarang janten parah, tanpa dideteksi leres sareng pangobatan salajengna masalah ieu tiasa réngsé ku cara anu bénten pisan, pikaresepeun ningali kumaha téknologi dilebetkeun kana kahirupan urang pikeun nyayogikeun urang perbaikan dina seueur aspek saluareun komunikasi sareng luang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jose cenahna

    Que tiene que ver la rabdomiolisis con el aumento de la frecuencia cardiaca??? Madre mia que de sandeces….

  2.   vaderiq cenahna

    Urang balik deui kana carita fantasi pikeun ngahasilkeun publisitas sareng ningkatkeun penjualan XD.
    La historieta del mecanico que quedo atrapado bajo el auto no fue chica, sino un «chico» ya se les olvidó como va el cuento y que además presionó el botón home con la pompi para invocar a Siri ya que su iphone se encontraba en su bolsillo trasero y sus manos estaban inmovilizadas. Y ahora con esta otra historia Apple se ha vuelto nuestro héroe indispensable en nuestras vidas (sarcasmo) XD. Sin duda Samsung será pésimo en marketing promocionando sus Galaxys pero Apple y sus historias de niños tampoco se queda atras.

  3.   Nicanor cenahna

    Anjeun parantos ngayakinkeun kuring, énjing kuring bakal mésér Apple Watch.

  4.   Él cenahna

    Endah. Isukan sadayana ka toko kanggo ningalkeun 400 euro dina mesin mewah ieu anu urang moal tiasa hirup tanpa.

  5.   Pepe freckles cenahna

    Kumaha bodo. Apple nyalametkeun nyawa. Éta mangrupikeun hiji-hijina alat anu ngukur detak jantung.

    Morons.

  6.   Carlos cenahna

    Janten milari gejala tina panyakit ieu upami aya kamungkinan robahan wirahma jantung sahingga koméntar mimiti José atanapi anjeun dokter atanapi anjeun bodo salah sahiji.