Apple Watch tetep jadi pamimpin di pasar anu murag, naha?

Apple Watch Series 2

Pasar smartwatch sigana parantos muncak sababaraha waktos ka pengker. Sanaos bentukna sareng penjualan ditetepkeun dina 2015 berkat peluncuran Apple Watch, kasuksésan penjualan anu leres di jaman mimiti, ti saprak éta boh perusahaan Cupertino boh sésana pabrik parantos ngalaman penurunan anu teras-terasan dina penjualan anu parantos gancang dumadakan salami kuartal katilu 2016.

Numutkeun laporan pangénggalna anu disiapkeun ku konsultasi IDC, penjualan anggoan pinter, nyaéta anu sanggup ngajalankeun aplikasi ti pihak katilu, parantos turun langkung 50% salami kuartal katilu taun ieu sareng ngeunaan penjualan kanggo période anu sami. ti taun samemehna. Y Sanaos arloji apel ogé parantos ningali penjualan na murag, Apple Watch parantos berhasil ngajaga posisi hégémoni anu parantos dianggap ti mimiti diluncurkeun dina April 2015. Kumaha teras pasar global pikeun smartwatch? Naon kalungguhan Apple Watch di dinya? Naha Apple Watch sareng smartwatches sanés gaduh tanggal kadaluarsana?

Moméntum Apple Watch

Dina akhir April 2015 Apple Watch dijual di sakumpulan nagara munggaran. Ti waktos éta pisan nyita posisi nomer hiji dina penjualan global, sahingga nyabut éta tina Samsung, pesaing anu panggedéna. Kadatangan Apple Watch, diluluguan ku langkung ti genep bulan antisipasi didorong, dibarengan ku alat-alat anu kawilang suksés sapertos Huawei, ngadorong segmen anu dugi ka éta katingalina teu lepas.

Jam tangan pinter henteu diciptakeun ku Apple, éta parantos aya sateuacan munculna Apple Watch, tapi ieu anu ngajantenkeun aranjeunna modis, atanapi sigana. Sataun satengah saatosna, kalayan generasi kadua parantos dijalankeun sareng Lalajo édisi Nike + ngeunaan ningali cahaya na Jumaah payun, bahkan Apple Watch henteu sanggup nolak naon anu ventured salaku fatamorgana.

Penjualan Smartwatch turun, tapi Apple Watch tetep jadi pamimpinna. Ieu mangrupikeun salah sahiji kacindekan anu terakhir ngarahkeun urang laporan dihasilkeun ku IDC. Kuartal demi kuartal, penjualan alat-alat ieu kaserang ragrag kontinyu anu, pikeun kuartal katilu 2016, diperkirakeun -51,6%, langkung ti satengah, parantos angkat tina 5,6 juta unit dijual dina kuartal katilu 2015 janten 2,7 juta dina période anu sami dina taun ayeuna. Y Sanaos Apple Watch ogé parantos ningali penjualan na ngirangan sacara dramatis, éta parantos berhasil ngajaga posisi hégemoni na di luhur sadaya pasanggiri.

Apple Watch tetep jadi pamimpin pasar anu murag

Naha Penjualan Apple Watch Ragrag Tapi Éta Sésa Pamimpin

Penjelasan anu paling saderhana pikeun waleran ieu nyaéta yén dimimitian ti angka penjualan anu langkung luhur, tapi, panilitian IDC ngungkabkeun sababaraha konci anu kedah urang nimbangkeun. A) Leres, kuartal katilu 2015 mangrupikeun periode pinuh munggaran anu Apple Watch parantos sayogi seueur; Dugi ka waktos éta, penjualan na dugi ka nagara-nagara tangtu, nambahan, tapi henteu sadayana dimana perusahaan beroperasi. Ieu, sasarengan sareng "boom" awal, nyumbang inohong anu panginten henteu saluyu sareng naon anu bakal janten tren anu nyata, nyaéta inohong anu "teuing" ageung (henteu palsu).

Di sisi séjén, Ngan ukur dina dua minggu terakhir kuartal katilu 2016 parantos aya generasi kadua Apple Watch (Modél Nike + henteu acan dijual). Di dieu aya faktor anu sabalikna: harepan pikeun alat anu diénggalan ngirangan penjualan saloba pangguna ngantosan pikeun nampi modél pangénggalna.

Sadaya ieu tiasa disada sapertos alesan, pastina henteu leres. Apple Watch saluyu sareng sésana smartwatches, sahingga penjualanana ogé murag. Kalayan kecap séjén, éta mangrupikeun alat anu gumantung teuing kana iPhone anu, dugi ka seueur, "ngulang" naon anu tos anjeun gaduh dina telepon anjeun. Ieu, pikeun seueur pangguna, kalebet kuring nyalira, ngajantenkeun gunana, sareng tungtungna capé, bari kagunaanna nunjukkeun pikeun pamirsa anu langkung spésifik, utamina anu maénkeun olahraga sareng resep pisan kana kasihatanana.

Ku kontra, desain sareng kualitas na langkung saé tibatan kompetisi, sareng saha waé anu ngagaduhan éta sadar éta. Ieu anu ngamungkinkeun Apple Watch tetep janten pamimpin di lingkungan handap umum. (sanaos ngalaman turunna spektakuler) payuneun Garmin, Samsung, Lenovo (Motorola) sareng Pebble, anu peringkat kadua dugi kalima dina urutan ieu.

Apple Watch tetep jadi pamimpin pasar anu murag


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jose cenahna

    Gampang pisan dijelaskeun ... jenuh sacara umum sareng gaduh alat 4/5/6 inci ... naon anu anjeun badé nganggo arloji? Sareng upami anjeun nambihan sakedik inovasi di luhur.

  2.   David PS cenahna

    Kagunaanna diwatesan sareng dina harga Smartphone. Naha mayar mahal pikeun arloji anu nembe anjeun damel nalika harga anu sami anjeun gaduh telepon sélulér? Dugi ka Watch damel hal-hal anu langkung berguna sareng gaduh kamerdekaan murni, penjualan moal naék. Dugi ka anjeun gaduh eSIM anu ngamungkinkeun anjeun nyambung sacara mandiri, aya sakedik anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun ningkatkeun penjualan