Asal-usul Siria Apple

asal Siria apel

Dinten ieu mangrupakeun dinten penting pikeun kulawarga apel, dinten ayeuna aranjeunna nampilkeun naon anu janten produk perusahaan pikeun 2016, produk anu bakal nandaan hasil ékonomi perusahaan dina sababaraha bulan ka payun. Warta téknologi anu aya hubunganana sareng hubungan anu teu kedah ngajantenkeun urang hilap kana naon anu kajantenan di dunya. Urang ayeuna hirup di sababaraha dinten dimana Drama kamanusaan anu dimimitian tina perang Siria ngeusian unggal halaman koran kami, ngabuka inpormasi… Krisis kamanusaan anu sigana bakal janten anu paling parah dina sajarah, sareng éta kajantenan dina abad XXI, abad anu urang henteu kedah nyarioskeun hal anu sanés nyaéta téknologi.

Sarta éta Apple ngagaduhan masa lalu Siria, Apple seueur ngahutang SuriahSeueur alat-alat anu dianggo ku urang dinten-dinten ayeuna seueur ka nagara éta anu bieu dikaitkeun 20 taun ka pengker, sareng anu ayeuna hariwang pisan dunya. Dupi anjeunna origen salah sahiji jalma anu paling relevan dina téknologi dunya, asal tina pangadeg Apple, tina Steve Jobs. Asal anu kedah ngahudangkeun sadayana jalma anu henteu acan sadar naon anu kajantenan di dunya. Leres, hatur nuhun ka émigrasi Siria Apple aya.

Seueur anjeun bakal terang yén Steve Jobs sanés tumuh sareng kolot biologisna tapi ku Paul sareng Clara Jobs, tapi na asal aya di Abdulfattah Jandali sareng Joanne Carole Schieble. Bapana Jobs, Abdulfattah Jandali, mangrupikeun bungsu ti salapan duduluran ti kulawarga Siria anu kawéntar, bapakna (akina biologis Jobs) ngagaduhan sababaraha kilang minyak di Damsyik sareng Homs, sareng ngadalikeun harga gandum di nagara éta. Kulawarga Jandali masihan anjeunna penting pisan pikeun pendidikan sareng ku sabab kitu Abdulfattah dikirim diajar di Universitas Amérika Beirut. Saatos lulus, ngumbara ka Amérika Serikat meta salaku asistén pikeun profésor dina élmu politik.

Éta dina Universitas Wisconsin dimana anjeunna pendak sareng Joanne ngora. Bapana Joanne mangrupikeun jalma anu ketat pisan sareng henteu resep pamanggih putrina ngamimitian hubungan sareng guru karirna, anu ogé Muslim. Nanging, pasangan éta lulus dua bulan usum panas 1954 di kota Homs, Nalika aranjeunna balik aranjeunna terang ngeunaan Kakandungan Joanne sareng kusabab masalah anu tiasa disanghareupan ku bapak Joanne aranjeunna mutuskeun pasihkeun kana panerapan ka Paul sareng Clara Jobs.

Waktos kanggo ngabantosan

Candak kasempetan pikeun ajak anjeun dina salah sahiji seueur tindakan anu nyandak kelompok jalma anonim ka bantosan pangungsi SiriaBantuan kafilah dasar ka Budapest. Anjeun ogé ngagaduhan kamungkinan pikeun ngabantosan organisasi sapertos Unhcr, UNICEFatawa BUAT (Komisi Spanyol pikeun Bantuan Pangungsi). Budak lalaki ti apel parantos ngayakeun kampanye solidaritas ngalangkungan toko éléktronikna, bahkan teu aya berita sareng naon waé anu aya hubunganana sareng krisis kamanusaan Suriah tapi upami aranjeunna ngaluncurkeun inisiatif éta kami wartosan anjeun dina iPad News.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.