Asesoris anu pangsaéna pikeun balik deui ka kelas

Balik deui ka sakola sareng waktos anu pangsaéna pikeun mangpaatkeun nawaran paling pikaresepeun dina asesoris anu bakal ngagampangkeun padamelan anjeun salami sasih payun. Kami milih asesoris anu pangsaéna pikeun produk Apple anjeun.

Carger

Kami milih carjer pangsaéna dina harga anu pangsaéna pikeun tiasa nge-charge alat anjeun. Multi-alat, valid pikeun laptop sareng headphone, alit ... aya seueur rupa-rupa pikeun anjeun milih anu paling anjeun resep.

Hubs

Kalayan laptop sareng tablet anu langkung ipis, jumlah palabuhan janten langkung alit sahingga Hubs atanapi konsentratoréta penting pisan. Kami parantos milih anu paling narik pikeun iPad Pro, iMac sareng MacBook.

Headphone

Sampurna pikeun kelas online, videoconferensi atanapi pikeun ngaraosan kontén multimédia anjeun karesep. Modél anu béda pikeun sagala jinis rasa sareng kabutuhan.

  • Anker Soundcore Liberty Air 2 Pro pikeun € 120. Headphone Leres Wireless sareng pembatalan noise aktif, ékualisasi, kustomisasi sora sareng otonomi dugi ka 7 jam nganggo kotak ngecas anu réngsé dugi ka 26 jam otonomi.
  • Jabra Elite 45h kanggo € 79,99. Headphone headband nirkabel nganggo mikropon terintegrasi, dugi ka 50 jam otonomi sareng sora anu tiasa disesuaikan sareng aplikasi sélulér.
  • AirPods 2 pikeun € 119. Headphone Leres Wireless sareng integrasi lengkep sareng ékosistem Apple. Kontrol toél, ngecas kasus sareng otonomi dugi ka 24 jam berkat kasus ieu.
  • AirPods Pro pikeun € 189. Headphone Leres Wireless sareng pembatalan noise aktif, mode transparansi, integrasi lengkep sareng ékosistem Apple sareng otonomi dugi ka 24 jam berkat kasus pangisian daya nirkabel.

Kasus, kibor sareng beurit

Ngajagaan laptop atanapi tablet anjeun pikeun ngangkutna dimana waé penting, sapertos anu gaduh keyboard dina iPad anjeun pikeun ngajantenkeun janten laptop anu kuat, atanapi kibor éksternal pikeun komputer anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.