Asesoris pikeun iPhone sareng gadget anjeun nganggo HomeKit diobral kanggo Hideung Jumaah

AirPods 2 Generasi

Saatos nawaran di produk jeung jasa Amazon jeung poéna Mac, nutup babak artikel Hideung Jumaah pikeun dinten kalayan daptar Asesoris iPhone sareng gadget anu cocog sareng HomeKit nu ditawarkeun keur waktu jeung unit kawates.

NOTA: Sadaya produk anu kami nunjukkeun ka anjeun dina tulisan ieu sayogi dina waktos publikasi.

AirPods generasi ka-2 kalayan kasus kilat pikeun 98 euro

AirPods generasi ka-2 masih dijual nalika perayaan Hideung Jumaah ngan ukur 98 euro, anu mangrupikeun diskon 50 euro pikeun harga biasa na di Apple Store nyaéta 149 euro.

Mésér AirPods generasi ka-2 pikeun 98 euro

ngéléhkeun Solo Pro kalawan pembatalan noise pikeun 149 euro

Beats Solo Pro, abu sareng hideung kalayan pembatalan bising, chip H1 sareng otonomi 22 jam, sayogi dina Amazon dina satengah harga, ngan ukur 149 euro.

Mésér Headphone Beats Solo Pro pikeun 149 euro.

Headphone Sony WH1000XM3 pikeun 188,95 euro

Dijual SonyWH1000XM3 -...
SonyWH1000XM3 -...
Teu aya ulasan

Salah sahiji headphone anu ngabatalkeun sora anu pangsaéna di pasar nyaéta Sony WH1000XM3, kalayan rating 4,5 tina 5 kamungkinan saatos nampi langkung ti 16.000 rating.

Harga biasa headphone ieu sareng 30 jam otonomi nyaéta 225 euro, tapi salami Jumaah Hideung turun ka 188,95 euro.

Mésér Sony WH1000X3 Headphones pikeun 188,95 euro

Netatmo thermostat pikeun alat keur ngagolakkeun pikeun 109 euro

Dijual Netatmo NTH-ES-EC ...

The Netatmo NTH-ES-EC thermostat pikeun boilers ngurangan harga na on Hideung Jumaah ku 22% sarta sadia pikeun 109 euro dina Amazon.

Mésér termostat Netatmo NTH-ES-EC pikeun 109 euro

Smart thermostat tado pikeun 109,90 euro

Dijual tado ¬į Termostat ...

tado ogé nawarkeun kami thermostat diobral salila Hideung Jumaah, husus thermostat ngadalikeun pemanasan pikeun 109,90 euro.

Mésér tado thermostat pikeun 109,90 euro

Pek 2 bohlam Philips Hue + sasak + saklar pikeun 92,99 euro

Pek 2 bohlam Philips Hue sareng stop kontak E27, kalayan sasak sareng saklar, sayogi di Amazon pikeun 92,99 euro, nalika hargana biasana 149,99 euro.

Mésér Pek 2 bohlam Philips Hue + sasak + saklar pikeun 92,99 euro

Stasion cuaca Netatmo pikeun 109 euro

Netatmo nawiskeun kami stasiun cuaca nirkabel luar ruangan sareng jero ruangan pikeun 109 euro salami Hideung Jumaah, anu mangrupikeun diskon 22% dina harga biasa.

Mésér Stasion Météorologi Netatmo pikeun 109 euro

Govee LED TV strip pikeun 55,99 euro

Govee LED Strip pikeun TV ngawengku kaméra anu nyeken naon anu dipintonkeun dina layar pikeun mintonkeun lampu numutkeun warna dina layar. Strip LED pikeun TV ieu dibanderol 55,99 euro, harga anu turun tina 79,99 euro biasa.

Beuli Jalur TV LED pikeun 55,99 euro.

Roborock S7 robot vacuum cleaner pikeun 499 euro

Dijual roborock S7 Robot ...

Robot Vacuum Cleaner Roborock S7 kalayan deteksi karpét sareng sikat karét ngambang, khusus pikeun piaraan sayogi di Amazon pikeun 499 euro ku ngaktifkeun kupon diskon.

Mésér Roborock S7 Robot Vacuum Cleaner pikeun 499 euro.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.