Asphalt Xtreme nyaéta kaulinan anyar Gameloft pikeun ios

aspal-xtreme

Upami anjeun ngantosan vérsi anyar gim balap Asphalt populér ti Gameloft, kanggo ayeuna urang kedah ngantosan lenggah, kumargi perusahaan nembé ngaluncurkeun naon anu bakal janten vérsi anyar tina saga balap anu hebat ieu kalayan mobil anu hebat. Asphalt Xtreme nyaéta naon anu tiasa urang anggap Asphalt 9, tapi sanés milari kendaraan anu spektakuler sareng balap kalayan kecepatan pinuh di panjuru dunya, hayu urang mendakan balapan gurun di sadaya bumi, mobil rally, SUV, truk… Kaulinan ieu idéal pikeun anu resep kana gim rally.

jeung kabijakan beuli di-aplikasi bagja, Gameloft nawiskeun ka kami kaulinan ieu pikeun diunduh sacara gratis tapi nganggo jumlah anu seueur dina-aplikasi. Kalayan kiridit anu urang peroleh di awal, gimna nyalira bakal maksa urang pikeun nanem modal éta dina kendaraan anu munggaran anu kedah tiasa ngajalankeun sareng engké neraskeun ngaluarkeun artos anu urang perbarui éta enya atanapi enya.

Gameplay na sacara praktis sami sareng dina Asphalt 8, kaulinan anu parantos janten rada rumit ku seueur pilihan sareng ngagaleuh senang. Naon anu tiasa janten gim anu saé pikeun sababaraha euro parantos janten ménu ngareureuhkeun sareng lirén sababaraha jam kanggo tiasa ngaraos gim kalayan henteu kagoda kana godaan pikeun nanem modal artos kanggo tiasa neraskeun maén tanpa lirén.

Fitur Aspal Xtreme

  • 35 MONSTER MESIN: Leupaskeun sato jero anjeun dina treuk monster. Ngubaran diri anjeun kalayan gancang ku mobil otot. Atanapi leupaskeun sisi liar anjeun dina jalur nyetir mobil, pickup, mobil rally, SUV atanapi treuk!
  • TAMPILAN GAYA anjeun: 7 jinis kendaraan luar angkasa sareng nuansa midangkeun unik, ngamungkinkeun anjeun teras-terasan mendakan pangalaman énggal sareng nangtang.
  • TOP merek: Jeep, Ford, Mercedes-Benz, Predator, Dodge, Chevrolet, sareng lisénsi sapasang mesin balap jalan luar angkasa.
  • GANDA REAL-WAKTU: 8-pamuter bébas-pikeun-sadaya pertandingan online! Hal-hal tiasa janten rumit, janten ngalakukeun anu pangsaéna.
  • DUNIA mangrupikeun sirkuit anjeun: Bersaing dina sababaraha tempat anu aheng di seluruh dunya, kalebet glasier Svalbard, bukit-bukit pasir ti Lembah Nil, leuweung geledegan Phuket di Thailand, kakuatan industri taneman baja Detroit sareng seueur deui.
  • SADIRI KENDARAAN anjeun: Naha anjeun badé nambihan kakuatan mobil anjeun? Ngaraos hoyong nyebarkeun sakedik? Kami gaduh koleksi paningkatan anu luar biasa.
  • NGALENGKEUN PANGALAMAN LUAR JALAN: 5 modeu gim, 400+ kajadian modeu carita, 500+ tantangan penguasaan, kajadian waktu terbatas (jeung anu bakal datang deui), siap-siap pikeun eusi anyar!
  • PENGALAMAN anu teu dikenal: Anjeun moal mendakan grafik anu langkung sengit, atanapi tindakan langkung lengkep ngeunaan wates sareng gancangna, dina pertandingan anu sanés. Panaskeun mesin anjeun teras angkat!

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.