Asus sareng LG nyindiran Smart Case Case

kasus unboxing-iphone6-pinter-batré

Kadatangan Apple di dunya powercase parantos nyiptakeun seueur kontropérsi, nanging, henteu ogé henteu kirang ti unggal waktos Apple ngajalankeun produk. Salaku perusahaan terkemuka di dunya dina éléktronika konsumén, masing-masing rilis énggalna katingali ku gelas ngagedéna. Anu disebat Smart Battery Case parantos janten pujian sareng ejek, utamina nyindir upami urang tumut kana desain anu "panasaran" na dibalikkeun. Batréna nawiskeun otonomi anu langkung saé pisan pikeun alat iPhone 6 sareng iPhone 6s sareng ngahijikeun kalayan mulus sareng ios pikeun nembongkeun tingkat batréna. Anu terakhir ngiringan kritik éta nyaéta LG sareng Asus, aranjeunna sanés anu munggaran ogé bakal janten hiji-hijina perusahaan anu badé ngalaksanakeun kampanye iklan ngamangpaatkeun peluncuran atanapi naon anu aranjeunna nganggap kasalahan ti pihak Apple.

Tim Cook ngabahas sababaraha dinten ka pengker yén kasus ieu sanés dimaksudkeun pikeun janten pelengkap iPhone, tapi aksésori pikeun ningkatkeun otonomi alat kami dina kaayaan anu luar biasa, anu parantos ditampi béda-béda ku pangguna. Tapi, kanyataanna nyaéta peluncuran kasus ieu mangrupikeun jenis konfirmasi yén dina sababaraha kasus umur batré leres-leres henteu cekap. Ieu dua kampanye iklan ti Asus sareng LG anu nyiptakeun seueur kontropérsi, duanana dina Twitter:

Henteu diragukeun duanana sumping pikeun ngarujuk kana "punuk" anu ditepikeun ku batré éksternal Apple anu anyar, ogé umur batre anu langkung saé langkung hadé anu dimangpaatkeun ku alat-alat ieu, anu ASUS Zenfone Max sareng LG V10. Ieu diarepkeun yén seueur perusahaan anu peryogi sésana perhatian bakal luncat kana jenis iklan maksiat ieu, mangrupikeun waktos anu saé pikeun narik perhatian ku ngagunakeun alat rujukan salaku padika rekrutmen.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Anti Padamelan cenahna

    Salaku perusahaan terkemuka di dunya dina éléktronika konsumén, masing-masing rilis énggalna katingali ku gelas pembesar.

    Dinten ieu upami anjeun hudang kalayan langkung INVOLUNTARY HUMOR ti kantos, Miguel.

    Mangrupikeun hiji hal pikeun iPhone ngajual sapertos kuéh panas, tapi ti éta dugi ka Apple janten pamimpin dunya, sakumaha aranjeunna nyarios, upami anjeun nyéépkeun sakitar 1000 kota.

    Ngeunaan poko:

    Sindiran antara mérek mangrupikeun sepuh sakumaha anu lucu. Apple, sababaraha kamari ka pengker, nyedek ka Intel sareng AMD, ironisna, ayeuna janten panyadia anu pangsaéna. Tapi pikeun mamang anjeun hayu atuh parios Macbook PRO sareng ... Leres, éta ngagaduhan CPU Intel ogé Intel iris 6100.

    Kuring keukeuh, ieu kedah dicandak banyolan.

    1.    Miguel Hernandez cenahna

      Wilujeng sonten «Anti Padamelan»: /

      Salam sareng hatur nuhun parantos masihan koméntar kana sadayana berita kuring, sanaos sigana kuring henteu teras-terasan maos anjeun. Sing salamet.

      PS: Perusahaan terkemuka nyaéta anu paling payu, anu henteu payu, ngaleungit sareng bangkrut (conto Nokia anu janten pamimpin, ayeuna teu aya). Maka, enya, Apple mangrupikeun perusahaan terkemuka, salaku anu paling berharga di dunya éta (kuring henteu nyatakeun, para ahli ékonomi nyarioskeun éta), sanaos seueur diantara anjeun anu nimbangkeunana.

      Salam sareng hatur nuhun parantos maca sobat!

      1.    Anti Padamelan cenahna

        Leres, Miguel, tapi anjeun nempatkeun salaku mérek konsumen IN UMUM. Abdi ngingetan yén éléktronik konsumén sanés ngan ukur smartphone, desktop sareng laptop, ogé TABLETS.

        Abdi tiasa nyebatkeun tivi (dimana pamimpin LG), Kaméra (Nikon sareng Go Pro), bioskop bumi (Bose), konsol bumi (Sony), komo alat-alat rumah tangga (kuring henteu satuju yén aranjeunna ayeuna "palinter").

        Mangrupikeun hiji hal pikeun ngadominasi hiji ceruk sareng gaduh ayana di batur (NVIDIA nyaéta tuang pasar kaulinan sélulér). Tapi ti ditu, bobo SADAYANA Anu NGALAMikeun éléktronik, jauh pisan.

        Ngeunaan peringkat, tong percanten kana sadayana. LV tétéla mangrupikeun mérek méwah anu pangsaéna, sareng sanaos konsumen, kuring henteu satuju. Hermes gaduh bulu anu langkung saé, perhiasan Cartier langkung saé, sareng jam tangan Patek anu langkung saé.

  2.   Federico cenahna

    Dupi anjeun ngajelaskeun bagian ieu ka kuring?

    […] Diperkirakeun seueur perusahaan anu peryogi sésana perhatian bakal diluncurkeun kana jenis iklan maksiat […]

    Kuring ningali leres-leres TIASA teu sopan.

    1.    Miguel Hernandez cenahna

      Wilujeng sonten Federico. Moralitas mangrupikeun unsur anu subyektif, nyaéta pikeun ngajual produk anjeun anjeun kedah ngadiskualakeun, sabalikna, éta hartosna produk anjeun henteu cukup ku nyalira pikeun dijual.

  3.   Alfonso Urang Sunda. cenahna

    Sareng aranjeunna leres ngaleungitkeun ieu. Mimiti, kusabab penampilanana, anu leres-leres na leres-leres pikaseurieun (sareng patén-patén masalah anu anjeun angkat dina tulisan sanés salaku alesan, desainna pikareueuseun, jaman) henteu pantes. Sareng kadua pikeun harga anu saéna.

    Teras «kontribusi» anjeun dimana anjeun nyarios ... «ngagabung sampurna sareng ios pikeun nunjukkeun tingkat batré». Cobi tingali, naon maksad anjeun? Éta ku kasus anu aya di pasar (pikeun satengah harga) iPhone henteu nunjukkeun tingkat batréna leres? Ieu henteu langkung ti kasus nganggo batré bawaan, sahenteuna anu kuring terang. Nyaéta, éta nambihan otonomi iPhone otonomi batré tambahan éta; PASTI SAMA sareng panutup sanésna anu hargana satengah harga sareng anu aya di pasar (nyandak tur Amazon anjeun tiasa ningali sadayana ieu).

    Pikeun kuring kasus ieu henteu aya deui anu sigana pikareueuseun kuring, anu éta, éta sigana kuring langsung tipuan (sapertos kitu kajantenan unggal aksesoris anu diusahakeun Apple pikeun nyaring kami (hartosna kabel. sareng panutup). exorbitant dina produk anu anjeun tiasa mendakan kirang tina satengah harga kalayan kualitas anu dina sababaraha kasus ngaleuwihan produk anu merek didamel resmi sareng anu ditagihkeun sakumaha anu kuring nyarioskeun harga anu saéstuna pisan.

    Tungtungna, sareng salaku réréncangan Federico nyatakeun, ieu "Éta diarepkeun yén seueur perusahaan anu peryogi perhatian residual bakal ngaluncurkeun dirina kana jenis iklan teu sopan ieu" sigana henteu masuk akal pikeun kuring. Kuring ngingetan yén nembé nembé pisan Mr. Cook nyarios ... "PC henteu kapake sareng Microsoft Surface pikeun licik." Naon kajadian anu Apple ogé peryogi perhatian? Aranjeunna sadayana sami sareng dina hal ieu persaingan di luhur ngagaduhan alesan pikeun nyindiran ieu.

    Sadaya ieu dicarioskeun ka anjeun ku jalma anu ngagaduhan iPhone 4, 5, iPad 3 sareng ayeuna gaduh iPhone 6 sareng iPad Mini 4. Kuring netelakeun upami aya anu nyangka yén kuring mangrupikeun jenis Taliban ngalawan Apple. Naon Apple lakukeun ogé éta saé pisan sareng kuring nyarios kitu; naon anu anjeunna salah ngalakukeun éta salah pisan sareng tangtosna kuring ogé nyarios kitu.

    1.    Miguel Hernandez cenahna

      Alus wengi.

      "Kontribusi" kuring hartosna yén kami ningali indikator di pusat bewara anu nunjukkeun sabaraha batréna anu Kasus Daya Cerdas parantos ditinggali, éta sanés kontribusina kuring, éta mangrupikeun kanyataan sareng sésana kasus henteu dilakukeun kecuali hiji ti Mophie . Saur anjeun henteu acan ngartos pisan. Salam sareng hatur nuhun parantos maca.

  4.   Antonio cenahna

    mésér sélulér tina haliber ieu sareng téknologi ieu, sareng ngantepkeun batréna ngahuleng ... sareng anu lucu nyaéta masalah ieu parantos nyandak iphone mangtaun-taun, sareng alesan Samsung seuri ka pangguna anu nganggo carjer di tangan!
    apel kedah ngalakukeun nanaon ku batréna ayeuna, cilaka!

  5.   Chris cenahna

    Aranjeunna kedah terang yén otonomi iPhone sanés anu saé.