Asus Zenwatch 3 anyar langkung ipis, gancang sareng buleud tibatan anu ngaheulaan

auss-zenwatch3

Perusahaan Asus ngamangpaatkeun kerangka anu disayogikeun ku IFA anu parantos dilaksanakeun dinten-dinten ieu di Berlin kanggo nampilkeun generasi katilu jam tangan na dibaptis ku nami Zenwatch 3. Perusahaan parantos diajar tina kasalahan na anu nembé sareng nembé ngaluncurkeun anu éndah alat Kadua éstétis sareng visual éta tiasa bersaing sampurna sareng Moto 360 generasi kadua, wawakil pangluhurna di dunya smartwatches buleud. Asus Zenwatch 3 nawiskeun kami layar babak 1,39 inci kalayan résolusi 400 × 400 sareng 287 pamundut per inci. Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar anu mingpin tulisan ieu, sacara éstétis mirip pisan, dina bentukna sareng dina jumlah tombol, ka Moto 360 generasi kadua.

Kasus alat ieu tina waja sareng Éta bakal sayogi dina tilu warna anu béda: hideung, pérak sareng emas mawar. Sadaya modél ngahijikeun makuta emas dina luar gelas, maturan jéntré anu pikaresepeun pisan pikeun anu resep jam tangan, naha sipatna palinter atanapi klasik.

Alat ieu nawiskeun kami ketebalan 9,95 milimeter, janten sakedik ipis tibatan saingan anu langkung langsung; Huawei Watch sareng Moto 360 generasi kadua. Di jero alat ieu kami mendakan prosesor Snapdragon 2100 kalayan 512 MB RAM sareng 4 GB panyimpenan internal. Sedengkeun pikeun batréna, Achilles keuneung tina jinis alat ieu, urang mendakan 342 mah, anu numutkeun ka pabrikna urang bakal tiasa nyéépkeun dua dinten tanpa kedah ngeusi batre.

Éta ogé gaduh ngecas gancang anu ngamungkinkeun anjeun ngeusi ulang 60% batré alat dina ngan 15 menit. Tapi upami umur batre tiasa langka, sungut nawiskeun ka urang pelengkap anu urang tiasa mekarkeun batréna dugi ka 40%. JEUNGl Asus Zenwatch 3 ngamungkinkeun urang ngarobih ruang alat dugi ka 50 modél anu béda, sadayana dipasang sacara asli.

Tanggal anu diarepkeun pikeun kadatanganana di pasar Éropa teu acan diumumkeun. Upami urang nyarioskeun perkawis harga, Asus hoyong aub sapinuhna sareng alat anu hébat ieu, ngical alatna pikeun 229 euro, harga anu kalapa kalapa khususna upami urang bandingkeun sareng saingan maksimal na. Asus ZenWatch 3 didukung ku Android Wear. Di momen hiji-hijina pabrikan anu bertentangan sareng dunya smartwatches nyaéta Samsung kalayan sistem operasi na Tizen, anu nawiskeun konsumsi batréna langkung ketat tibatan Android Wear.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   IOS 5 Salamina cenahna

    Éta katingalina saé, goréng teuing éta asus ...