Atom, tweak pikeun ngaluncurkeun aplikasi tina layar konci

Ngarobah Atom

El Atom nyabit-nyabitSalah sahiji anu pangsaéna pikeun ngajalankeun aplikasi tina layar konci, éta parantos diénggalan pikeun ios 8 sareng ogé cocog sareng iPhone 6 sareng iPhone 6 Plus.

Saatos masang Atom dina iPhone jailbroken anjeun, klasik 'Slide to unlock' bakal diganti ku tombol anu, nalika diteken lami, bakal nunjukkeun ka urang jumlahna genep aplikasi disebarkeun ku cara sirkular. Pikeun ngajalankeun salah sahijina, urang ngan saukur nyéred kana anu dipikaresep ku urang teras iPhone bakal naroskeun ka urang pikeun kode konci atanapi panggunaan Touch ID.

Tangtos urang tiasa ngaropea daptar aplikasi sesuai ka resep urang sareng posisi khusus masing-masing. Urang ngan saukur ngakses aplikasi Setélan sareng di dinya kami bakal ningali bagian anu nganggo Atom tweak pikeun ngarobih aspek ieu.

Kabaruan anu sanés anu parantos dilaksanakeun dina versi Atom anu énggal nyaéta ayeuna tombol ngarobah warna Dumasar kana wallpaper anu parantos kami atur, salian ti éta, fluiditas sareng kagancangan animasi parantos ningkat.

Harga tweak Atom nyaéta $ 2,99 sareng sayogi di Repository Bigboss. Upami anjeun ngagaleuh utiliti ieu kanggo ios 7, anjeun tiasa ningkatkeun kana versi anyar Atom pikeun $ 1,99.

Upami anjeun salah sahiji jalma anu milari anu gaduh layar konci anu langkung lengkep sareng lengkep, Atom mangrupikeun salah sahiji tweaks anu anjeun kedah waspada.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Michael Duarte cenahna

    Ieu beuki bodo. Naha aranjeunna henteu mésér Android damn?

    1.    Luis Jaime Canizales cenahna

      naon anu anjeun paduli

    2.    Michael Duarte cenahna

      Hal anu sami anu anjeun paduli ngeunaan publikasi kuring.

  2.   Antonio cenahna

    Kuring badé nyarios éta ... layar android lengkep !! di luhur mayar € 3 kanggo