AT&T "maéhan" iPhone aslina (2007) dina jaringan selulerna

Kadang-kadang upami urang hoyong maju urang kedah ninggali kaayaan. Éta anu kajantenan kana iPhone asli, telepon (révolusionér) ngenalkeun langkung ti sapuluh taun ka pengker anu moal dianggo deui sareng jaringan AT & T sabab operator na anjeun parantos 'mareuman' jaringan 2G anjeun, hal éta dikomunikasikan kamari tapi éta mimiti dilakukeun dina tanggal 1 Januari 2017. AT&T mastikeun yén kaputusan diambil pikeun ngosongkeun rohangan pikeun solusi nirkabel séjén kapayunna, sapertos 5G.

Tanpa jaringan 2G sayogi, pangguna nganggo iPhone aslina sareng kartu SIM AT&T parantos aya aranjeunna moal tiasa nelepon / nampi telepon atanapi SMS atanapi nyambung kana internét, anu bakal nyegah aranjeunna tina browsing, mariksa mail, jsb. Saatos blackout ieu, aya dua pilihan: nganggo iPhone asli salaku perusahaan iPod Touch atanapi perusahaan parobihan, anu mimitina ngan ukur bakal manjangan penderitaan tina maot anu diumumkeun.

IPhone Asli lirén damel sareng AT&T

Ti saprak ayeuna, éta Sambungan minimum anu diperyogikeun pikeun dianggo sareng AT&T nyaéta 3G WCDMA HSPA 850 / 1900Mhz dina band 2 sareng 5. Salaku tambahan kana iPhone aslina, alat naon waé anu henteu tiasa dianggo sareng sambungan anu minimal bakal kapangaruhan ku blackout 2G.

Operator na ngadorong palanggan na anu masih ngagaduhan alat 2G pikeun angkat ka salah sahiji toko na atanapi ngahubungi layanan palanggan supados tiasa ningkatkeun telepon anjeun kana telepon anu ngadukung 3G atanapi 4G. Pikeun mastikeun yén anu kapangaruhan sadar, perusahaan bakal ngirim bewara nyarioskeun ngeunaan mareuman jaringan 2G ka alat naon waé anu aranjeunna ngaidentipikasi ngan ukur cocog sareng jaringan éta.

Sacara pribadi, sigana alus pikeun kuring yén perusahaan utama ngadorong industri pikeun mekar, hal anu énggal-énggal dilakukeun ku Apple sareng AirPods na, tapi dina kasus blackout 2G kuring heran: upami 2G dipareuman pikeun ngaléngkah, sabab conto, ka 5G, Naha aranjeunna henteu tiasa ngantosan sakedap deui dugi téknologi énggal langkung caket?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.