Atur radio Beats 1 salaku alarm dina iPhone anjeun [Jailbreak]

ketukan-1-jam

Teu aya anu resep nguping alarem anu maksa urang hudang énjing. Kalayan kumaha urang bobo sareng ayeuna urang kedah bobo pikeun digawé, angkat ka sakola atanapi anu urang langkung resep lakukeun dina waktos anu sanés. Sora alarm tiasa nyababkeun microinfarctions (lulucon) sareng upami urang nempatkeun lagu anu urang resep, urang bakal résiko urang bakal liren resepna. Pilihan anu pangsaéna nyaéta radio anu maénkeun musik anu urang resep. Ketukan 1 mangrupikeun pilihan anu saé, tapi dina waktos ayeuna teu aya pilihan pituin pikeun ngonpigurasikeunana. Kabeneran, aya cara pikeun pangguna jailbreak..

Henteu aya tweak khusus pikeun éta, sanaos teu héran upami urang ningali éta ka hareup. Pikeun tiasa ngonpigurasi Beats 1 salaku alarm dina iPhone urang kami ngan ukur peryogi Activator sareng ngonpigurasikeunana. Upami anjeun nuturkeun léngkah-léngkah anu kuring jéntrékeun di handap, anjeun moal rugi. Sareng tong hudang deui kana sora anu ngahiur éta - atanapi tong benci kana sora malaikat éta!

Kumaha carana nyetél Beats 1 salaku alarm iPhone kuring

  1. Buka aktip, buka "dimana waé" teras ketok dina "Langkung Seueur".
  2. Kami némpél "dijadwalkeun", kami milih dinten anu kami hoyong alarm disada na kami ngahémat.
  3. Kami ngageser turun dugi ka ningali tanggal anu kami atur sareng kami noél waktosna, kami némpél "Langkung" teras kami milih "naroskeun Siri".
  4. Dina kotak dialog urang nempatkeun "Siri, maénkeun Beats 1" tanpa tanda petik.
  5. Urang ngahémat.

Sareng éta waé. Anu bakal dilakukeun nyaéta nalika urang parantos ngonpigurasikeunana, Siri bakal dipenta pikeun maénkeun Beats 1. Éta tiasa janten prosés anu pikasediheun, tapi ku ngalakukeun éta sababaraha kali anjeun bakal ningali kumaha biayana langkung kirang. Meureun Apple bakal nambihan pilihan ieu dina versi ios anu kahareup, kuduna, tapi dina ayeuna ieu ngan hiji-hijina cara - anu kuring terang - pikeun ngahontal éta. Janten, upami anjeun resep hudang unggal dinten kana lagu anu sanés sareng anjeun henteu ngagaduhan jam alarm radio, ieu mangrupikeun pilihan anu hadé anu tiasa dipikaresep ku anjeun.

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.