Tinjauan batré Aukey 8000 mah

Aukey Power Bank 8000 m

Kéngingkeun batré dina iPhone mangrupikeun masalah anu seueur, untungna, batré Aukey 8000 mAh ngajangjikeun kami pikeun menikmati otonomi tambahan, bahkan tiasa ngalakukeun sababaraha siklus ngecas lengkep pikeun perjalanan sababaraha dinten atanapi pikeun nutupan kabutuhan. sababaraha alat.

Pikeun batré saderhana, hal munggaran anu nyerang kami ngeunaan Bank Daya Batré Aukey éta bungkusan na atanapi naon anu sami, presentasi produk. Aranjeunna tiasa milih kotak anu saderhana tapi hoyong ngaléngkah teras nawiskeun anu langkung saé pikeun panon.

Aukey Power Bank 8000 m

Pikeun mimitian, sadaya bahan anu dianggo didaur ulang pikeun ngajaga kabijakan héjo anu urang sadayana kedah nganut dina kahirupan sadidinten. Sakali kotak dibuka, panutup anu saé janten protagonis utama sareng sakumaha anjeun tiasa bayangkeun, éta Batré 8000 mah éta di jero.

Neruskeun unboxing, produk ieu kalebet standar a kabel microUSB sareng manual instruksi klasik anu mana aranjeunna ngajelaskeun kumaha batréna tiasa dianggo.

Aukey Power Bank 8000 m

Saatos ngaluarkeun batréna tina kasus anu ngalindunganana, kami mendakan produk anu saé kalayan desain anu pasagi segi tapi rada ipis. Diménsi batréna nyaéta 146 x 70 x 10 milimeter sareng beuratna 180 gram, Kuring mikir yén pikeun ngagaduhan kapasitas 8000 mah, susunanana rada suksés pikeun mihak portabilitas.

Operasi produk Aukey sami sareng aki-aki anu séjén di pasar. Kami mendakan port kaluaran USB anu nyayogikeun a ngecas ayeuna dugi ka 2,1 Amps sareng anu kadua, urang gaduh port microUSB anu bakal janten sambungan input pikeun ngeusi ulang batréna nalika éta béak.

Bank Daya Aukey

Kumaha urang terang iraha ngeusian deui? Pikeun éta aya tombol anu ngaktipkeun batré sareng ngahurungkeun a indikator kapasitas dumasar kana opat LEDs biru, masing-masing ngagambarkeun 25% tina total kapasitas.

Ngecas deui iPhone nganggo batré Aukey Power Bank 8000 mah

Aukey Power Bank

Upami anjeun maksad anggo batréna ieu nganggo iPhone anjeun, maka anjeun tiasa ngalaksanakeun sababaraha siklus ngecas gumantung kana modél hapé Apple anu anjeun anggo. Ieu kamampuan ngarobih tina tilu modél iPhone pamungkas:

  • iPhone 6 Plus: 2915 mah
  • iPhone 6: 1810 mah
  • iPhone 5s: 1560 mah

Upami urang ngagaduhan 8000 mah, urang tiasa 100% ngeusi ulang iPhone 6 Ditambah jumlahna 2,7 kali, Urang tiasa ngeusi batre iPhone 6 4,41 kali sareng dina kasus iPhone 5s, ngan langkung ti lima kali.

Tangtosna, kusabab éta sambungan USB, urang tiasa nganggo batréna éksternal ka alat naon waé sapertos iPad, pamuter MP3, kaméra poto, jsb.

Aukey Power Bank 8000 m

Pangalusna sadaya, sanaos sigana batréna Aukey Power Bank 8000 mah mangrupikeun produk anu mahal pikeun tambahan sareng finish na anu saé, henteu aya anu jauh tina bebeneran. Ayeuna anjeun tiasa kéngingkeun 21,99 euro sareng sayogi bodas, hideung atanapi pink.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   xabi cenahna

    Biaya anu disangka tina iphone dina teori / orientasi leres?
    Anjeun teu acan nyobian pikeun mastikeun na, leres henteu?
    Kusabab upami anjeun ngalakukeun éta, kuring yakin 99% yén iPhone 6 moal ngeusi batre anjeun langkung ti 3 kali.

    1.    irian cenahna

      Tapi anjeun henteu nganggap éta kado sihir? Tingali kana bungkusan na, kumaha saéna!

    2.    Nacho cenahna

      Kuring parantos diverifikasi ku iPhone 6 kuring sareng sésana nyaéta ngalakukeun anu lami. Aranjeunna 8000 mah nyata sareng upami henteu, caket pisan jantenna.

  2.   Joseluis Criado Camacho cenahna

    Harga?

  3.   JM cenahna

    Héi sadayana, abdi nyobian ngeusi batre iphone 4 nganggo batré aukey8000mAh sareng éta henteu ngadeteksi kuring. Naha éta kajantenan ka batur?