AutoTranslate dina perbaikan aplikasi iPadOS sareng Catetan

Aplikasi iPadOs Notes ngagaduhan seueur padamelan sateuacanna, utamina upami hoyong janten alternatif anu pikaresepeun pikeun aplikasi luar anu sanés anu sigana langkung saé, dugi ka ayeuna, kusabab Apple parantos mutuskeun nempatkeun corak anu luar biasa dina aplikasi Notes di perusahaan Apple Pencil.

Samentara éta, Tarjamahkeun sumping kana iPadOS sareng seueur fitur-fitur anyar sareng khususna nganggo AutoTranslate, kamungkinan aya paguneman anu bakal ditarjamahkeun sacara otomatis ogé urang tiasa nganalisis sareng narjamahkeun téks dina gambar langsung kalayan bantuan LiveText anu parantos kalebet dina ios 15.

Pikeun bagian na, aplikasi catetan bakal ngamanpaatkeun fungsi multitasking anu anyar, ngamungkinkeun urang henteu ngan ukur ngahijikeun poto ku cara anu langkung intuitif, tapi urang ogé bakal tiasa ngamanfaatkeun Apple Pencil ku perbaikan anu penting.

Dina cara anu sami, aplikasi tarjamahan iPadOS dikuatkeun ku nambihan kamungkinan langsung narjamahkeun sora atanapi téks gancang sareng lancar. Éta bakal saluyu sareng LiveText pikeun nawiskeun kami kamungkinan narjamahkeun téks langsung ngalangkungan foto, sakumaha anu parantos dilakukeun sistem anu terkenal. Pikeun bagian na, aplikasi bakal nampi perbaikan dina antarbeungeut pangguna, sapertos anu kajantenan sareng aplikasi Catetan.

Teu diragukeun, dua kamampuan ieu bakal ngajantenkeun iPad anu bahaya caket kana sistem desktop langkung narik, sareng mangrupikeun jenis aplikasi "produktivitas" ieu penting pisan pikeun alat anu nganapigasi di séktor anu teu acan ditangtoskeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.