Aya 40% kasempetan yén Apple bakal kéngingkeun Netflix, numutkeun analis

Kamungkinan pikeun meunangkeun Netflix ku Apple

Urang bakal ngamimitian berita ku nyarios yén Apple parantos, teu aya intina, nunjukkeun minat mésér platform kontén streaming anu kawéntar. Nanging, gerakan ieu bakal nempatkeun Apple dina luhur podium tina jinis eusi ieu. Sareng saatos reformasi pajak Donald Trump, anjeunna langkung gampang.

Apple ngagaduhan kasaimbangan 252.000 juta dolar kana kiridit na. Nanging, ampir 90 persén nomer ieu cicing di luar Amérika Serikat. Sateuacan reformasi pajak Donal Trump anu motong pajak, Apple tiasa ngauihkeun seueur artos ku mayar ngan ukur pajak 10%; nyaéta, Cupertino bakal teras-terasan kéngingkeun langkung ti 220.000 juta dolar (226.800 tepatna).

Prediksi akuisisi Netflix Apple

Ieu nyababkeun alarm pareum sareng Analis perusahaan Citi ngaramal yén bakal aya 40% kasempetan anu bakal dilakukeun ku Apple sareng Netflix. Kitu ogé, ramalan ieu dibarengan ku grafik dimana éta ogé tiasa ditingali kumaha Disney ogé bakal ngalebetkeun taruhan kalayan kasempetan 30% - didieu kedah ditambihkeun yén Disney nembé nampi Fox.

Sanaos Apple parantos milih kontén nyalira sareng merekrut eksekutif Amazon sareng ngiringan palaku sareng aktris anu kawéntar ti industri audiovisual, teu kirang leres yén publikasi sareng ahli anu béda di sakumna dunya parantos salawasna nyarankan perusahaan anu dipimpin ku Tim Cook kéngingkeun Netflix. Conto na bakal Om Malik deui dina bulan Pébruari 2017. Malik nyorot yén Netflix mangrupikeun platform anu aya dina sadaya pakakas — sareng sababaraha jinis- di pasar. Kitu ogé, éta ngagaduhan perwakilan dina seueurna pasar. Ayeuna, titik penting tina gerakan ieu nyaéta bet dina Netflix bakal yakin kana pangalaman di perusahaan anu fokus kana «Awan» sareng parantos hadé. Sareng éta Netflix mangrupikeun perusahaan anu dibentuk sareng dirarancang ngan ukur pikeun Awan sareng ieu bakal ngajantenkeun Apple - perusahaan anu henteu lahir sareng yayasan anu sami - ngagambar pangalaman ieu pikeun mingpin séktor pasar konci anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Yass cenahna

    Mudah-mudahan éta henteu kajantenan. Kalayan jalur anu ditempuh Apple anu ngan ukur resep kana artos sareng watesan-watesan anu ditetepkeun ku produkna, saur Netflix bakal liren janten sapertos ayeuna.