Taun ayeuna iPhone 6c tiasa dipasihkeun sareng iPhone 6s sareng iPhone 6s Plus

Iphone 6c

Aya seueur sareng rupa-rupa rumor ngeunaan iPhone 6c sareng cangkang polikarbonat anu bakal janten pembaruan iPhone 5c, tapi gosip anu paling anyar mastikeun yén kami moal ningali modél anu didamel tina bahan plastik salami 2015. Inpormasi anu paling anyar mastikeun yén iPhone 6c tungtungna ditunda ka 2016, tapi Apple parantos nganggap peluncuran éta dina waktosna 2015. Tungtungna, masarakat Cupertino bakal nyangka yén konyol ngadamel modél langkung mirah anu tiasa nyababkeun penjualan iPhone 6s sareng iPhone 6s Plus.

Sadayana di luhur ngagaduhan pendapat anu énggal. Anu terakhir mairan dina iPhone 6c nyaéta Evan Blass. Pasti nami na henteu ngawartosan nanaon, tapi panginten éta upami kuring nyebatkeun yén éta anu ngatur akun Twitter (diantarana) @evleaks. Evan nyéépkeun waktos lami pisan ngabocorkeun inpormasi dina média anu sanés, di antawisna foto alat-alat anu teu acan dijual tiasa disorot. Pondokna, Evan Blass nyaéta jalma anu terang jalma anu tiasa nyayogikeun anjeun inpormasi tinangtu ngeunaan sagala jinis alat téknologi.

"Sigana iPhone 6s, iPhone 6s Plus sareng iPhone 6c bakal sumping dina waktos anu sami."

Evan nyerat tweet di luhur sareng ngajalankeun sapertos seuneu di twitter sareng seueur blog ngeunaan Apple sacara umum. Sadayana émut ka tukang tina akun @evleaks dina twitter sareng, sanaos anjeunna ayeuna nyarios yén anjeunna mangrupikeun éditor mandiri sareng yén kabocoran mangrupikeun hal anu kapengker, pernyataan anjeun dianggap serius.

Gosip nyarios yén iPhone 6c bakal janten iPhone 4 inci kalayan kaseueuran hardware iPhone 5s sapertos prosesor, kaméra, Touch ID sareng RAM. Teu mungkin modél anu paling murah tina iPhone 6 ogé bakal sumping sareng chip NFC, barométer sareng OIS tapi, upami ngeunaan Apple, urang kedah pernah nyarios pernah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gambar placeholder Rafael Pazos cenahna

    Pabloooo sababaraha hal ...

    1-naon ari OÍS?
    2-sabaraha saur anjeun iPhone 6s bakal ngarugikeun?
    3-naha anjeun terang naon-naon ngeunaan iPad pro?

    Tulisan anu saé Pablo! Jigana 6s bakal suksés ...

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Halo Rafael. Pelesir, sapertos biasa 😉

      OIS mangrupikeun Optical Image Stabilizer. IPhone 6 Plus ngagaduhan na iPhone 6 henteu. OIS damel ageung upami aya geter alit, dugi ka ngaleungitkeunana. IPhone 6 ngalaksanakeunana ku parangkat lunak, tapi 6 Plus ngalaksanakeunana nganggo hardware sareng hasilna langkung saé, tangtosna. Upami anjeun ngagaduhan iPhone 6 Plus caket dieu, anjeun kedah ngarékam naon waé sareng mindahkeun terminal dugi ka ningali gambarna dipindahkeun, tapi henteu kedah ngalangkungan kapal. Nalika anjeun ningali vidéo éta, anjeun bakal reuwas ningali yén anu parantos dirékam nyaéta gambar diam.

      Teu aya anu nyarios nanaon tentang harga iPhone 6s kanggo tumut kana akun. Ogé, urang nyarioskeun ngeunaan Apple sareng éta teu tiasa diprediksi. Ayeuna yén Samsung parantos ngaleuwihan harga iPhone 6 Plus sareng S6 Edge, Apple panginten hoyong deui anu paling mahal atanapi ngagaduhan harga anu sami, naék € 50-100, atanapi éta ogé tiasa ngalaksanakeun anu sabalikna, anu nyaéta nurunkeun (teu mungkin) méré bel. Kuring yakin yén harga bakal dijaga.

      Tina iPad Pro, rumor panganyarna nyarios yén éta bakal sumping dina Oktober sareng éta sababna seueur hal bakal dipasihkeun dina bulan Séptember (iPhone normal, 6c, Apple TV4, iPad ...). Upami kuring kedah janten analis hahaha kuring bakal nyarios éta bakal janten iPad kalayan ukuran anu langkung ageung. Kabaharuan saur kuring bakal sumping dina bentuk parangkat lunak khusus pikeun ngayakinkeun sababaraha palanggan yén penting pikeun ngagaduhan iPad khusus éta. Pondokna, iPad gedé kalayan program khusus. Tapi kuring sanés analis ...

      Salam!

  2.   Elpaci cenahna

    Éta sanés jawaban, éta ampir mangrupikeun tulisan dina jero tulisan anjeun. Saé pisan!

  3.   Gambar placeholder Rafael Pazos cenahna

    Hatur nuhun pisan Pablo

  4.   Manuel Aldana cenahna

    Éta sanés janten iphone 6c tapi 5sc

  5.   Joshua Valenzuela cenahna

    iPhone 6 sareng iPhone 6 plus parantos dipasihkeun taun kamari! Langkung perhatian!

  6.   Laura cenahna

    Hello.
    Aranjeunna nyarios yén ios 9 nyandak langkung kirang ti ios 8, kuring angkat ti ios 8.4 dugi ka ios 9 umum beta 3 sareng kuring gaduh rohangan bébas anu sami.
    Tiasa batur ngajelaskeun ka kuring.
    Hatur nuhun pisan.
    Laura.