Ayeuna Apple nawiskeun kirang artos pikeun Android anjeun nalika anjeun ngalih ka iPhone

ios vs Android

Salah sahiji pilihan anu kami sayogi dina halaman wéb Apple nyaéta tiasa "ngajual" alat Android kami pikeun kéngingkeun diskon dina harga beuli iPhone. Nya, ieu ogé tiasa dilaksanakeun sareng alat Apple, kami parantos nyarios éta dina kalolobaan kasus teu nguntungkeun pikeun pamakétapi ayeuna kurang.

Éta dibuktikeun yén loba pamaké ambéh teu ngahesekeun kahirupan di pasar kadua leungeun ayeuna, milih milih metodeu penjualan ieu sareng Apple sareng dugi ka sababaraha dinten kapengker perusahaan Cupertino nawiskeun harga maksimal pikeun alat Android urang anu ayeuna parantos turun. Ngajual Androids ieu di Apple ayeuna kirang nguntungkeun pikeun pangguna.

Apple motong nilai smartphone Android pikeun iPhone trade-in

Sareng éta pikeun Apple ayeuna ngajual Android pikeun ngagaleuh iPhone panginten hargana langkung handap tibatan sababaraha dinten ka pengker. Harga anu ditawarkeun ku Apple ngan ukur ngagambarkeun nilai pangluhurna anu tiasa dipasihkeun pikeun Android atanapi iPhone, tapi nilai bursa ieu teu dibereskeun, jauh ti dinya, eta bakal gumantung kana sababaraha faktor kayaning kaayaan alat, upami eta nambihan asesoris, jsb.

Kadé disebutkeun yen keur Apple éta alus yén pamaké pindah ka iPhone jeung museurkeun meuli alat ieu pikeun mempermudah aksés ka iPhone, dina sagala hal urang ngabayangkeun yén maranéhna teu hayang leungit duit, jauh ti dinya. jadi harga maksimum ieu turun ngagambarkeun leuwih kauntungan pikeun pausahaan Cupertino sarta kirang pikeun pamaké.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.