Alto's Adventure: Spirit of the Mountain Ayeuna Sadia dina Apple Arcade

Petualangan Alto: Roh Pagunungan

Apple arcade terus ékspansi na laun. Sanaos kalayan sakedik kasuksésan, Apple tetep yakin pikeun nawiskeun langganan ieu pikeun layananna pikeun ngaksés langkung ti 200 kaulinan. Nanging, dina sababaraha sasih ayeuna, judulna parantos stagnasi sareng teu aya pilihan anu pikaresepeun pikeun mayar langganan. Tambahan anyar nyaéta kaulinan "Petualangan Alto: Roh Pagunungan" ti developer well-dipikawanoh Snowman jeung ti kaulinan séjén kawas The Lost City. Dina kasempetan ieu, The Spirit of the Mountains mangrupikeun kaulinan anu didamel ulang tina aslina anu ningal cahaya dina 2015.

The Spirit of the Mountains, kaulinan Petualangan Alto anyar dina Apple Arcade

Miluan Alto sareng réréncangan na dina odyssey anu teu aya tungtungna dina snowboard na. Panggihan suku gunung alpine anu indah di tanah airna, désa-désa leutik anu ngalamun, leuweung kuno sareng ruruntuhan kuno anu ditinggalkeun nalika anjeun ngiringan aranjeunna dina usaha pikeun Roh Gunung.

Sapanjang jalan, anjeun bakal nyalametkeun llamas anu kabur, ngalayang ka luhur atap, ngaluncat kana jurang anu pikasieuneun, sareng nyiksa para sesepuh désa, bari nahan unsur anu robih sareng milarian rusiah anu disumputkeun di jero gunung.

Pamekar Snowman geus mutuskeun remaster kaulinan maranéhanana kawentar "The Spirit of the Mountains" anu dirilis dina 2015. Kaulinan anyar ieu dileupaskeun dina langganan Apple arcade na kalawan ieu intends a nyegerkeun kaulinan kalayan leuwih ti 4,5 titik kaluar 5 dina judul aslina. Diantara novelties kaulinan ieu kami manggihan:

  • Cairan, anggun sareng stimulasi midangkeun basis fisika
  • Rupa bumi anu dihasilkeun sacara prosedural dumasar kana snowboarding nyata
  • Efek cahaya sareng cuaca anu lengkep dinamis, kalebet pelangi, salju sareng guludug, halimun, béntang némbak, jsb.
  • Hiji sistem curang tombol, gampang diajar tapi sesah dikuasai
  • Rupa-rupa kombinasi pikeun maksimalkeun peunteun sareng kagancangan
Tulisan anu aya hubunganana:
Karakter Disney sareng Nickelodeon darat di Apple Arcade

Sajaba ti éta, Petualangan Alto: Roh Pagunungan integrates jeung Game Center pikeun tangtangan babaturan urang pikeun meunangkeun combos pangalusna jeung skor pangluhurna. Kitu ogé nyarankeun ngagunakeun headphone pikeun ngarasakeun musik aslina immersive. Tungtungna, mangrupa kaulinan universal kalawan rojongan iCloud Cocog sareng iPhone sareng iPad.

Pikeun ngaksés éta anjeun ngan ukur kedah gaduh langganan aktip Apple Arcade pikeun 4,99 euro per bulan atanapi ngalangkungan langganan sareng Apple One.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.