Electra, jailbreak CoolStar sareng Cydia pikeun ios 11, ayeuna sayogi

La kontropérsi ngeunaan jailbreak CoolStar sareng kabocoran na sababaraha dinten ka pengker sigana parantos turun na dinten ayeuna urang gaduh berita anu saé pikeun anu resep ngaropea alatna atanapi masang tweaks. Dugi ka ayeuna, prosésna tiasa dilaksanakeun ku cara anu béda-béda tapi henteu diidinan masang Cydia di terminal. Ieu parantos robih sareng versi anyar alat CoolStar: Electra 1.0.

Vérsi ieu éta pérsi stabil CoolStar jailbreak sareng ngamungkinkeun anjeun masangkeun Cydia sareng jailbreak sadaya alat anu cocog sareng ios 11-11.1.2. Tangtosna, pamekar ngingetkeun urang yén pakakasna tiasa nampilkeun kagagalan sareng pakakas éta kedah dijaga diperbarui kanggo nyingkahan kamungkinan kagagalan.

Cydia parantos aya diantara urang sareng pembaruan Electra jailbreak

tungtungna, ayeuna sayogi resmina jailbreak CoolStar anu diénggalan disebut Electra. Kalayan versi anyar ieu kami tiasa masang Masédia dina alat kami sareng masang tweak paporit. Salaku tambahan, a dokumén dibagikeun Kalayan anjeun tiasa mariksa tweak mana anu cocog sareng ios 11 anu nuju diénggalan nalika pamekar nganyarkeun pakakasna. Anjeun tiasa konsultasi boh tweak anu cocog sareng repos sareng masalah anu tiasa disababkeun dina édisi anyar Electra ieu.

Salaku tambahan pikeun nambihan Cydia, versi anyar ieu nyandak sababaraha berita anu rada téknis tapi urang kedah mairan:

  • Cyida kalebet diénggalan kana vérsi ios 11
  • Repository Electra ditambihan sacara standar
  • Parabot kaasup kana Repository anu sami Subsitute, Tweak Loader sareng Substrate Compatibility Layer
  • Penting pikeun nekenkeun yén henteu sadayana tweaks sareng aplikasi cocog sareng ios 11 sareng tiasa nyababkeun reboot atanapi sababaraha kasalahan
  • RocketBoottrap 1.0.6 diperyogikeun pikeun dianggo dina ios 11
  • Pembaruan Electra dihurungkeun deui upami éta aya pikahareupeun

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pedro cenahna

    Naha éta dianggo pikeun IOS 11.2?

    hatur nuhun

    1.    HayQueRead cenahna

      Perkawis maca, leres teu?

      "Versi ieu mangrupikeun vérsi stabil tina jailbreak CoolStar sareng ngamungkinkeun anjeun masangkeun Cydia sareng jailbreak sadaya alat anu cocog sareng ios 11-11.1.2"

      1.    Yosiheleido cenahna

        Éta ogé nyatakeun yén éta mangrupikeun vérsi anu stabil, sareng dina kalimat anu sami nyatakeun yén 'it may present bugs'
        Janten kuring mikir yén dina hal ieu, maca henteu nyumbang pisan.

        1.    Henteu cocog cenahna

          Éta mangrupikeun vérsi anu stabil sareng anu tiasa nampilkeun bug teu aya hubunganana sareng éta. iOS 11.2.6 mangrupikeun vérsi anu stabil tina OS, masih aya bug ... Versi Cydia anu stabil atanapi tweaks masih aya bug ...

  2.   Noel cenahna

    Haha anjeunna henteu gaduh patarosan, aranjeunna naroskeun ka anjeunna hiji sareng anjeunna janten panas

  3.   Noel cenahna

    Kuring ngamangpaatkeun, tong disebatkeun upami éta teteret teu ditetepkeun, semitétér ...? Saluareun éta, aya jati anu pantes dilakukeun?

  4.   Chhester cenahna

    Pasang Cydia bungkus kaluar kosong dina tiori éta saolah-olah henteu tiasa teu aya jalan pikeun masang tweak, upami aya anu terang?

    1.    Erick cenahna

      Éta semi, anjeun mareumanana sareng mareumanana, tapi anjeun angkat ka aplikasi Electra, pasihkeun "jailbreak" sareng papan luncur restart ngaktipkeun sadaya tweak anu parantos anjeun unduh

  5.   Miguel cenahna

    Abdi gaduh iphone 6 plus sareng ios 10.3.3 dipasang.
    Naha kuring tiasa masang ios 11.1.2 pikeun tiasa jailbreak, bahkan upami Apple henteu acan nandatanganan na?
    Hatur nuhun.