Ayeuna sayogi pidéo inti 7 Séptémber dina YouTube

apel keynote anyar

Sigana unggal waktos perusahaan di Cupertino langkung gancang pikeun unggah pidéo utama kana YouTube supados saha waé tiasa anteng ningali éta sareng ngariksa sadaya berita anu parantos sumping kana modél anyar iPhone 7 sareng Apple Watch Series 2. Salami keynote terakhir urang tiasa ningalikeun kumaha, sapertos biasa, Apple deui nelepon sababaraha tamu ka panggung pikeun aranjeunna ngobrolkeun aplikasi, gim, fungsi atanapi alat, sapertos Apple Watch Nike +, modél Apple Watch énggal anu bakal pencét pasar dina Oktober.

Jenis stoppage ieu, ngajantenkeun keynotes rada beurat ti biasana, kumargi durasina dilegaan janten dua jam, nalika taun-taun ka pengker bieu ngaleuwihan sajam satengah. Kasulitan alit ieu disamping, intina langsung dimimitian ku Tim Cook sareng reporter Carpool Karaoke dina mobil, maksa Tim Cook pikeun nyanyi, sapertos kitu sareng sadaya tamu-tamina.

Dina sababaraha menit Pharrel Williams asup kana mobil, sareng aranjeunna sadayana dugi ka panggung intina dimana Tim Cook kaluar sareng pura-pura lebet auditory tempat keynote diayakeun. Sadaya bagian ieu henteu némbongan dina pidéo ieu anu diunggah kana YouTube, kami henteu terang alesanna, tapi kusabab éta cara anu béda pikeun ngamimitian intina tibatan anu biasa aranjeunna kedahna tinggaleun.

Mimiti, generasi kadua ti Apple Watch, dituturkeun ku iPhone 7 sareng tungtungna AirPods. Diantarana, Apple ngumumkeun gim sapertos Mario Run sareng marios fungsi-fungsi anyar anu bakal sumping tina sistem operasi énggal anu perusahaan bakal diluncurkeun dina 13 Séptémber: iOS 10, tvOS 10 sareng watchOS 3, kumargi macOS Sierra moal sumping ka pasar dina vérsi akhirna dugi ka 20 Séptémber.

Upami anjeun henteu ngagaduhan waktos ningali ampir dua jam éta presentasi lumangsung, urang tiasa ningali a kasimpulan kirang tina dua menitDimana urang tiasa ningali Tim Cook nyanyi "Sweeet Home Alabama".


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.