WatchOS 8, HomePod 15 sareng tvOS 15 ayeuna sayogi

apdét apdet

Salian ti ngaleupaskeun ios 15 sareng iPadOS 15, Apple ogé parantos ngarilis pembaruan pikeun Apple Watch, HomePod, sareng Apple TV. Kami ngawartosan anjeun warta utama sareng alat anu cocog.

watchOS 8

Pembaruan ka ios 15 kanggo iPhone SE kami ngiringan pembaruan pikeun Apple Watch. Apple smartwatch mangrupikeun pendamping anu teu tiasa dipisahkeun tina iPhone, kitu éta langkung disarankeun pikeun ngapdet hiji upami anjeun ngamutahirkeun anu sanés. Warta anu saé na nyaéta seueur alat anu didukung, anu sami anu cocog sareng watchOS 7:

  • Apple Watch Series 3
  • Apple Watch Series 4
  • Apple Watch Series 5
  • Apple Watch SE
  • Apple Watch Series 6
  • Apple Watch Series 7

Pikeun tiasa masang apdet dina jam tangan Apple anjeun anjeun mimitina kedah ngapdét iPhone ka iOS 15, sareng saatos éta anjeun tiasa ngalebetkeun aplikasi Jam sareng ngapdet Apple Watch anjeun kana versi anyar anu bakal muncul dina layar. Naon wartosna kalebet?

  • Kamungkinan ngabagi data Kaséhatan sareng kulawarga anjeun atanapi sareng dokter anjeun
  • Aplikasi Émutan Anyar anu ngahijikeun latihan napas sareng anu sanés pikeun konsentrasi sareng rélaxasi
  • Bola anyar sapertos anu énggal kalayan poto dina modeu potrét sareng jam dunya
  • Ngawaskeun bobo kalayan tingkat pernapasan
  • Perbaikan dina aplikasi Bumi sareng fungsi-fungsi anyar sapertos kamampuan ningali saha anu nelepon ka bumi upami anjeun ngagaduhan unit éntri panto video anu cocog
  • Salawasna-layar dina aplikasi pihak katilu
  • Latihan anyar dina aplikasi Pelatihan sapertos Pilates
  • Aplikasi Kontak
  • Aplikasi pikeun milarian Jalma, Obyek sareng Alat

tvOS 15

Pembaruan anyar pikeun Apple TV sayogi pikeun modél Apple TV 4 sareng 4K, kalebet modél pangénggalna anu dirilis sababaraha bulan ka pengker. Kabaruan anu kalebet nyaéta:

  • Login liwat Face ID sareng Touch ID ti iPhone atanapi iPad kami, salami aplikasi Apple TV pihak katilu ngadukungna
  • Saran eusi dumasar kana pesen anu urang tampi ku séri atanapi pilem, sareng selera urang
  • Audio Spatial sareng AirPods Pro sareng AirPods Max
  • Bewara pikeun nyambungkeun AirPods nalika dideteksi
  • Sambungan dua mini HomePod dina stereo pikeun ngupingkeun eusi TV urang
  • Kamampuh ningali sababaraha kaméra anu ditambihan kana HomeKit
  • SharePlay pikeun ngabagi naon anu urang tingali ngalangkungan FaceTime (éta bakal sumping engké)

HomePod 15

Spéker Apple ogé kéngingkeun pembaruan. Upami urang hoyong sadayana ékosistem Apple urang dianggo sampurna, ngamutahirkeun speaker kana versi anyar langkung seueur tibatan anu disarankeun. Sadaya HomePods anu dileupaskeun dugi ka ayeuna didukung, boh HomePod asli sareng HomePod mini. Kabaruan anu kalebet nyaéta:

  • Kamampuh ngonpigurasikeun HomePod mini salaku kaluaran audio standar
  • Ngadalikeun Playback HomePod tina Layar konci iPhone
  • Kontrol bass supados henteu ngaganggu batur nalika urang maénkeun eusi
  • Siri ngamungkinkeun anjeun ngaktipkeun Apple TV, maénkeun pilem, atanapi ngendalikeun puter deui
  • Siri ngatur volume réspon na dumasar kana volume sora anjeun
  • Kontrol alat HomeKit saatos sababaraha menit anjeun kedah tangtukeun
  • HomeKit Secure Video ngadeteksi bungkus kénca di panto
  • Kamampuh ngadalikeun HomePod tina alat Siri-pihak katilu sanés

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.