Apple Watch Series 6 Hideung Unity ayeuna sayogi

Apple Watch Hideung Persatuan

Sakumaha Apple parantos ngumumkeun dinten-dinten ka pengker, édisi khusus tina Apple Watch Series 6: Hideung Unity ayeuna sayogi. Apple parantos ngaluncurkeun édisi khusus ieu pikeun ngarayakeun Bulan Sejarah Hideung, édisi terbatas anu dibarengan ku tali olahraga dina warna bendera Pan-Afrika.

Kumpulan Black Unity mangrupikeun "upeti simbolis anu ngahijikeun masarakat diaspora Afrika" sapertos anu tiasa urang baca dina halaman wéb Apple. Édisi khusus ieu Éta ngan ukur bakal sayogi sapanjang bulan PébruariHenteu kitu tali anjeun, anu bakal janten bagian tina katalog tali Apple anu sayogi di Apple Store online.

Édisi khusus ieu kalebet a dial ogé diideuan ku warna-warna bendera Pan-Afrika, sapertos tali: beureum pikeun getih anu ngahijikeun masarakat diaspora Afrika anu héd pikeun ngabébaskeunana, Negro ku jalma hideung anu ngarasa diwakilan ku tali ieu na hejo pikeun kabeungharan alam Afrika.

Apple Watch Hideung Persatuan

Panutupanana tali logam kalebet pesen anu terukir: Kaleresan - Kakuatan - Solidatiry. Dina bagian tukangeun Apple Watch, téksna ngukir Persatuan Hideung.

El Harga Apple Watch Hideung Unity Éta 429 euro pikeun modél 40 mm sareng 459 euro pikeun modél 44 mm, duanana dina versi GPS. Upami urang hoyong vérsi anu aya sambungan data, urang kedah mayar 529 euro kanggo modél 40 mm atanapi 559 euro kanggo vérsi 44 mm.

Upami anjeun henteu ngarencanakeun ngomean Apple Watch tapi hoyong ngadukung tujuan ieu, dibuka kaca ieu tina iPhone anjeun tiasa unduh tungguan pribadi pikeun édisi khusus ieu. Upami anjeun ngan ukur hoyong tali, anjeun tiasa kéngingkeun kanggo 49 euro.

Anjeun oge tiasa unduh gambar latar pikeun anjeun iPhone, iPad o Mac pikeun nunjukkeun dukungan anjeun pikeun perayaan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.