Ayeuna sayogi Chipolo ONE Spot énggal, pesaing Apple AirTags

Kamari kami ngawartosan anjeun ngeunaan Chipolo ONE Spot énggal, lokasi anyar anu mirip sareng AirTags anu diintegrasikeun kana jaringan pamilarian Apple. Sareng dinten ieu aranjeunna parantos kaget muka reservasi sahingga urang tiasa kéngingkeun ieu lokator anyar tina mérek Chipolo anu kawéntar. Terus maca yén kami nyaritakeun kumaha kéngingkeun salah sahiji Chipolo ONE Spot anyar ieu.

sareng spéker anu ngahontal 120 dB, anyar Chipolo ONE Spot ayeuna sayogi sareng urang tiasa buku liwat Halaman web resmi Chipolo (kalayan kintunan ka Spanyol). Émut yén bungkus a Chipolo One Spot hargana $ 28, sedengkeun 4-pack téh dijual $ 90, anjeun bakal nampi aranjeunna dina sasih Agustus. Pilihan anu hadé pikeun saha waé anu resep kana ideu AirTags sareng kamungkinan mendakan objék berkat jaringan "Find My" Apple, sabab enya, Chipolo ONE Spot sami-sami cocog sareng AirTags kalayan milarian jaringan ieu pikeun Apple.

«Chipolo ONE Spot mangrupikeun salah sahiji asesoris pihak katilu anu mimiti anu tiasa dianggo sareng aplikasi Search Apple. Tambihkeun kana tab Objék dina aplikasi Find on iPhone atanapi iPad anjeun. Saatos nyetél, anjeun tiasa milarian dina aplikasi Find nganggo iPhone, iPad, iPod touch, atanapi Mac anjeun. «

Sakumaha anjeun tiasa tingali, Éta aksésori mirip pisan sareng Apple AirTagsDina hal ieu, Chipolo ONE Spot memang ngagaduhan liang anu tiasa ngalirkeun cincin konci anu has Anjeun moal peryogi aksésoris tambahan pikeun nyandak éta kalayan konci anjeun. Éta ogé didamel tina palastik matte anu sanaos henteu éstétis sapertos AirTags, éta bakal sangsara kirang ku sababaraha waktos. Tina sudut pandang kuring, perhatoskeun yén dina blog sadayana pikir hiji hal, kuring pikir éta mangrupikeun pilihan anu saé dibandingkeun sareng AirTags, langkung mirah sareng masihan kuring raos yén aranjeunna sigana langkung awét ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.