Kaulinan Lord of the Rings: Perang ayeuna sayogi di App Store

Lord of the Rings: Perang

Salami sababaraha dinten di iPhone Aktualidad kami parantos nyarioskeun ngeunaan kaulinan anyar dumasar kana buku karya JRR Tolkien anu bakal sumping di App Store. Dinten éta parantos sumping sareng gim Lord of the Rings: War ayeuna sayogi di App Store pikeun diunduh gratis, nawiskeun pamaén pangalaman anyar Bumi Tengah.

Dinten ayeuna, 23 Séptémber, ngantosan parantos réngsé. Lord of the Rings: Perang, mangrupikeun kaulinan geostrategy dina lisénsi resmi dikembangkeun ku NetEase anu nyandak pamaén balik ka Bumi Tengah sareng rekreasi anu sami pikeun peta sareng karakterna, nyiptakeun dunya franchise populér ieu.

Ti mimiti mimiti, urang bakal neuleumkeun diri kana suasana The Lord of the Rings, kalayan sinematik anu ngiringan dibarengan ku soundtrack anu hebat. Hal kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta milih fraksi diantara Gondor, Rohan, Lothlórien, Erebor, Mordor, Isengard, Angmar sareng Rhûn teras ngararancang cincin, tina warna dugi ka bahan manufaktur.

Sapanjang pertandingan, urang kedah nyusun strategi pikeun nalukkeun alun-alun tatangga anggota Komunitas sareng Fraksi. Salaku tambahan, urang ogé kedah ngarekrut komandan ngawangun tentara urang sorangan sareng unggal usum énggal, musim anu lumangsung antara 2 sareng 3 bulan.

Kuadrat anu urang éléh nawiskeun kami tina sumber dasar pikeun ngajaga ékspansi kami ka daérah sanés ka pos pamariksaan anu nawiskeun kami kadali total pikeun daérah.

Lord of the Rings: Perang, dumasar kana buku trilogi JRR Tolkien sareng adaptasi pilem ku Peter Jackson. Judul ieu sayogi pikeun diunduh gratis di App Store, Play Store sareng dina Toko Toko sareng kalebet beuli di buruan.

The Lord of the Rings: War (AppStore Link)
Lord of the Rings: Perangbebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.