Ayeuna sayogi pikeun diunduh iOS 16.0.2 kalayan perbaikan bug

ios 16.0.2

ios 16 Ayeuna parantos sakitar sababaraha minggu ayeuna sareng tingkat nyoko diantara pangguna sigana skyrocketing. Nyaéta, jumlah undeuran ios 16 dibandingkeun sareng ios 15 dina waktos anu sami taun ka tukang sigana langkung luhur, anu tiasa janten catetan. Salaku tambahan, Apple terus ngusahakeun ningkatkeun pembaruan kalayan patches dina bentuk vérsi anyar pikeun ngalereskeun kasalahan. Kanyataanna, ios 16.0.2 ayeuna sayogi kalayan datangna solusi pikeun kasalahan anu sering pisan diantara pangguna. ngundeur ayeuna

Unduh iOS 16.0.2 dina iPhone anjeun ayeuna

Seuseueurna pangguna terang kana datangna ios 16. Upami henteu sacara resmi ngalangkungan sistem béwara ios, aranjeunna terang éta ngalangkungan jaringan sosial anu ngajantenkeun kamandang anu pikaresepeun sareng warta utama ios 16. Tapi , ogé versi anyar kaasup bug jeung masalah nu ngajadikeun pangalaman pamaké kirang ti optimal. Éta sababna pamekar sareng insinyur Apple terus damel pikeun ngagosok versi ahir ios 16 supados henteu aya kasalahan sareng pangalaman pangguna ningkat sacara signifikan.

Pikeun ngalereskeun sababaraha kasalahan anu paling umum ieu aranjeunna geus ngarilis ios 16.0.2. Kanyataanna, ayeuna sayogi pikeun diundeur ngaliwatan Setélan> Umum> Apdet software menu. Dina ngan sababaraha menit urang tiasa gaduh vérsi énggal dina alat urang anu kalebet solusi pikeun kasalahan ieu anu muncul dina ios 16 sareng ios 16.0.1:

  • Kaméra tiasa ngageter sareng nyababkeun poto rumeuk nalika moto sareng sababaraha aplikasi pihak katilu dina iPhone 14 Pro sareng iPhone 14 Pro Max.
  • Layar tiasa katingali hideung lengkep salami setelan alat.
  • Nyalin sareng nempelkeun antara aplikasi tiasa nyababkeun ajakan idin muncul langkung ti anu disangka.
  • VoiceOver bisa jadi teu sadia sanggeus alat balikan deui.
  • Ngarengsekeun masalah dimana input toél henteu ngaréspon dina sababaraha layar iPhone X, iPhone XR, sareng iPhone 11 saatos dilereskeun.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.