Star Trek Bluetooth Communicator, impian tina Treki nanaon

Star-Trek-Bluetooth-Communicator

Dina taun 90an sareng awal abad ieu, telepon sél modél éta anu urang terang salaku "V". Model-model éta baheula langkung alit nalika aranjeunna narilep dina dirina sorangan, ngagaduhan desain anu inovatif sareng Aranjeunna didasarkeun kana komunikator anu dianggo ku Kaptén Kirk, Spock sareng anggota Star Trek anu sanés. Ayeuna, sakitar dua dasawarsa engké, urang bakal tiasa nganggo alat aslina, ogé, réplika alat aslina, sanaos masih kedah ngantosan dugi Januari taun payun.

Éta moal janten alat anu paling kerén di pasar, leres. Urang sadayana ngagaduhan telepon layar rampa, éta ogé leres. Persis pikeun éta, sareng upami anjeun kipas ku artos artos, Star Trek Bluetooth Communicator tiasa masihan anjeun titik éksklusif anu anjeun pilari.

Numutkeun ka Wand Company, komunikator ieu "Éta ngagaduhan sadaya garis sareng kurva alat aslina. Anjeun moal tiasa nyauran nyalira, tapi anjeun bakal ngalakukeun éta ku pasangan sareng smartphone sareng ngamungkinkeun anjeun ngajawab telepon ku ngan saukur muka anténeu. Salaku tambahan, éta bakal kalebet bracket kalayan cekelan magnét pikeun tetep aman dina tempatna. Éta ogé tiasa ditagihkeun sacara nirkabel, janten éta sok dieusi sareng siap dianggo".

Salian ti sadayana anu disebatkeun, komunikator Star Trek ieu Éta bakal ngaluarkeun seueur sora tina séri aslina sareng ogé tiasa dianggo salaku spéker Bluetooth ngadangukeun musik, anu tiasa dianggo pikeun maénkeun perpustakaan urang, Apple Music atanapi Spotify.

Star Trek Bluetooth Communicator ayeuna sayogi kanggo pre-order dina halaman wéb na, tapi moal ngamimitian dikirim dugi ka taun payun. Harga na henteu cocog pikeun sarerea; $ 149,95 na ngan bakal ngaapresiasi ku jalma anu resep pisan Star Star.

Anjeun gaduh inpormasi lengkep sareng anjeun tiasa nyayogikeun alat ieu dina Kaca resmi Star Trek Bluetooth Communicator.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carlos J cenahna

    Duh Gusti, aneh naon ...

  2.   Jose Luis Palao cenahna

    YA ALLAH !! Abdi hoyong salah sahiji ieu !!