Sonic & All-Stars Racing Transformed ayeuna gratis pikeun waktos anu kawates

Sega Dirobih

Sega parantos ngadamel pangirangan anu pikaresepeun pikeun salah sahiji gim na anu pangénggalna ti App Store, anu tiasa ngaunduh bebas pikeun waktos anu kawates. Dina hal ieu éta édisi gim balap Sonic & Sadaya-Bénténg Balap Dirobih que urang dianalisis sababaraha bulan ka pengker sareng éta ngamungkinkeun urang gaduh waktos anu saé sareng iPhone atanapi iPad urang.

Pikeun anu henteu terang gimna, Sonic & All-Stars Racing Transformed urang tiasa nyarios éta Éta Mario Kart ti Sega, kalayan kakhususan yén dina vérsi gim ieu mobil tiasa dirobih sareng janten kapal terbang atanapi kapal sakumaha urang butuhkeun. Sirkuitna robih sacara dinamis sareng unggal waktos urang kedah ngalih ku darat, laut atanapi hawa.

Sanaos Sonic & All-Stars Racing Transformed tiasa dinikmati nyalira, éta modeu online Éta bakal ngamungkinkeun urang nyanghareupan pamaén séjén ti sakumna dunya anu mana urang bener-bener mikaresep diri. Nyetir mobil henteu meryogikeun kaparigelan anu hébat, janten janten gim idéal pikeun ngora sareng sepuh, sadayana tiasa resep kana kaulinan ieu.

Biasana, Sonic & All-Stars Racing Transformed hargana 4,49 euro janten berkat tawaran ieu anjeun tiasa unduh éta lengkep gratis. Kami henteu terang dugi ka sabaraha lami jualana bakal langkung saé pikeun didownload na gancang-gancang. Sakumaha biasana, di handap anjeun bakal mendakan tautan anu nyandak anjeun ka App Store:


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   panghukum42 cenahna

    Aya naon Nacho, naha ieu nyubsidi sareng sanés RollerCoaster Tycoon 4? Kusabab ieu sanés freemium, hargana € 4.49 ka luhur kalayan mayar dina aplikasi.
    1º- Jigana luar biasa yén kaulinan telepon ngarugikeun artos éta sareng henteu lengkep di luhur
    2º- anjeun tiasa ningali bulu anjeun duster, jalu

    1.    Nacho cenahna

      Kuring henteu ngartos kritik anjeun, dinten anu Roller Coaster gratis kuring bakal ngumumkeun éta salaku kuring parantos ngumumkeun anu ieu. Atoh, upami anjeun perhatoskeun Sega parantos robih stratégi na sareng gim ieu. Mimiti aranjeunna ngaluncurkeun éta pikeun 4,49 euro sareng kusabab teu aya anu ngagaleuh, aranjeunna mutuskeun ngaluncurkeun apdet sareng tambihan aplikasi sareng nurunkeun harga na heula ka 1,79 euro teras ka 0,89 euro. Aranjeunna tungtungna parantos ngaleupaskeun gratis.

      Sedengkeun pikeun RollerCoaster, kuring nyempad panggunaan nami gim mitis (gim hébat) pikeun néwak jalma sareng nipu aranjeunna, kusabab éta kaulinan mangrupikeun tipu daya anu gedé pisan. Di sisi anu sanésna, Sonic ieu henteu ngan ukur hiji penemuan ku Sega anu saé, éta ngagaduhan pemirsa tapi sahenteuna aranjeunna henteu nyebut "Sonic 5 Mobile".

      Éta ogé luar biasa ti Sega yén vérsi Sonic CD sareng Sonic 2 anu remaster parantos gaduh kontrol anu pikareueuseun sareng ayeuna janten susu, bahkan cocog sareng kontributor MFi.

      Upami RollerCoaster Tycoon 4 parantos janten kaulinan di luhurna, kuring bakal ngahampura anu mésér aplikasi tapi éta mangrupikeun farmville atanapi bahkan langkung parah, langkung saderhana sareng dirancang pikeun kéngingkeun artos ti pangguna dina 4 jam mimiti muter. Upami éta tujuanana, sahenteuna aranjeunna nempatkeun éta gratis sareng ngalakukeun naon anu aranjeunna pikahoyong.

      Upami anjeun ningali duster atanapi henteu mangrupikeun opini yén sadaya jelema tiasa ngajalin tapi hayu, yén kuring henteu tiasa nyobian langkung henteu bias sareng upami aya anu nyiptakeun seueur ekspektasi teras nguciwakeun kuring, kuring bakal nunjukkeun éta. Terlebih deui, anjeun tiasa mendakan postingan anu kuring nyempad seueur pembelian di aplikasi, pikeun kuring éta kanker dina App Store. Abdi langkung resep mayar 5 euro kanggo kaulinan lengkep tibatan 0,89 euro kanggo haseup dina bentuk tikét, mata uang virtual sareng hal-hal sapertos kitu.

      Sareng kuring malikan deui, teu aya anu nyubsidi kuring. Kuring nyarioskeun naon anu kuring pikahoyong sareng naon anu kuring resep, maka sadayana tiasa satuju kana naon anu kuring nyerat atanapi henteu, tapi kuring henteu ngartos yén kataji pikeun ngritik éta jalma.

  2.   Nada cenahna

    Abdi henteu ngartos keluhan na! upami berita na gratis !!!

    Rollercoaster Tycoon hal éta langkung dibenerkeun. éta adaptasi anu goréng pikeun kaulinan mitis. Pembelian dina aplikasi teu dikritik di dieu, tapi ku nempatkeunana, aranjeunna ngancurkeun gim mitis.

    Bentang Sonic sigana kuring ogé saé, sareng pameseran tanpa aranjeunna.

  3.   VeOne cenahna

    Kuring henteu terang dimana anjeun kéngingkeun diskon ... Kaulinan 1mb ieu gratis, "Sonic & All Stars" tanpa dirobih hargana € 4.

  4.   Maxi cenahna

    Kuring henteu terang naha kuring ngagedéan tapi SEGA parantos masihan kami sareng nawiskeun kami sababaraha kasempetan pikeun maénkeun kaulinanna gratis sareng anu ngaapresiasi, kuring henteu ngagaduhan alat pikeun maénkeun éta tapi upami éta, kuring moal ragu pikeun kadua.

  5.   BERNIE, TI MEXICO cenahna

    Kuring gaduhna upami upami kuring tapi dina sadayana éta tetep dina layar ménu, musikna didangu, 1 pencét kadéngé, (atanapi - hua), henteu nanaon, éta BEBAS, diuji kalayan jailbreak dina 4s 5s sareng ipod 6, THE SAMEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO .I.
    SAHA ANU MENARIK? Abdi gaduh sérver pikeun ONLINE ENABLER dina unggal aplikasi,
    Tapi ku masalah ieu, OMG, FOK1N APPLE,