Daptar puter Custom Apple Music Ngahontal Pamaké ios 10

Daptar puter Musik Apple khusus

Kirang ti saminggu sahingga urang tiasa ningali sadaya berita ngeunaan iPhone 7, sadayana ngeunaan éta bakal nganggo headphone nirkabel, naha éta tahan cai, naha konektor minijack bakal dileungitkeun ... Tapi henteu ngan éta, naon anu urang terang pasti nyaéta yén éta bakal ngaleupaskeun ios 10 kanggo sadayana, atanapi sahenteuna urang bakal ningali Vérsi GM ios 10, sistem operasi énggal pikeun alat sélulér ti Apple. Ios 10 anu urang tés sadayana usum panas sareng éta teraskeun nambihan hal-hal énggal. Panganyarna aya hubunganana sareng Apple Music ...

Sareng éta kami parantos sareng Apple Music salami langkung ti sataun sareng budak-budak ti Apple parantos ngalakukeun parobihan anu teu aya tungtungna pikeun layanan musik streaming aranjeunna. Sareng ku ios 10 aranjeunna henteu badé ngalakukeun kirang, hal anu terakhir nyaéta aktivasina jasa daptar musik anu dilakukeun pikeun kami. Bagéan anyar "My New Music Mix" ayeuna sayogi pikeun sadaya pangguna ios 10 béta.

Jumaah anu sami ieu Apple ngaktipkeun bagian "My New Music Mix" kanggo sadaya pangguna iOS 10 betas, bagian (dina Juni Keynote aranjeunna nampilkeun salaku Discovery Mix) anu janten runtuyan daptar puter khusus, didamel ngan ukur pikeun urang ngamangpaatkeun musik anu urang kantos nguping. Daptar bakal kalebet 25 lagu dipilih pikeun urang unggal Jumaah, sareng aranjeunna bakal tumut kana sadaya musik anu urang ngupingkeun.

Abdi henteu terang perkawis anjeun ... tapi Ieu ngingetan kuring ngeunaan "Discovery List" Spotify (daptar anu nampilkeun kami musik anu urang pikahoyong unggal Senen), sareng daptar «Radar News» Spotify (daptar anu mawa urang sadayana berita ngeunaan musik anu urang dengekeun); Hayu, anu ti Apple mawa hal anu parantos aya sakali deui ... Janten anjeun terang, upami anjeun leres Pangguna Apple Music sareng anjeun uji coba béta tina iOS 10 ngaji pikeun nguji daptar anyar ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.