Anyar TinyUmbrella 8.2.0.41 Béta dileupaskeun

Tinyumbrella

Dinten anu sanésna kami nyebarkeun berita ngeunaan kembalinya TinyUmbrella, klasik dina aplikasi "teu resmi" kanggo iPhone sareng iPad anu dina waktos anu sanés kapaké pikeun urang masang vérsi firmware anu dipikahoyong. Sanaos masih dina béta, vérsi anu munggaran ieu parantos dianggo pikeun nyéépkeun SHSH anu berharga kalayan harepan yén hiji dinten aranjeunna bakal kéngingkeun nilaina deui sareng ngalayanan kami pikeun masang firmware anu dipikahoyong. Ayeuna nembé diluncurkeun versi anyar anu ngalereskeun sababaraha bug sareng ningkatkeun sababaraha aspek TinyUmbrella.

Payung leutik

Versi anyar ieu, anu tiasa diunduh ti halaman wéb resmi tina aplikasi, kalebet perbaikan ieu:

  • Deteksi 32-bit sareng 64-bit: TinyUmbrella sareng iTunes kedah ngagaduhan arsitektur anu sami (32-bit atanapi 64-bit). Upami éta béda, aplikasi bakal ngabéjaan anjeun pikeun masang vérsi anu leres. Upami teu kitu éta moal tiasa ngadeteksi alat anjeun.
  • Perbaikan kinerja: ngalereskeun sababaraha masalah nalika ngamimitian aplikasi sareng nanganan file anu parantos dibéréskeun.
  • Masalah SHSH lami: sababaraha versi SHSH anu lami pisan (versi 3.x) henteu leres dideteksi ku TinyUmbrella, anu parantos dibenerkeun dina versi anyar ieu.
  • Perbaikan dina sambungan kana sérver TSS: pikeun nyegah sambungan tina dideteksi sareng IP kami dilarang.
  • Nyorot alat nalika milih SHSH: dina tabel SHSH anu disimpen, milih hiji alat bakal nyorot alat anu cocogna.
  • Perbaikan sanésna sareng perbaikan bug.

Sadia pikeun Windows sareng Mac OS X, sanaos kami henteu ngagaduhan langkung rinci ngeunaan panggunaanana, sadayana nunjukkeun éta moal lami deui bakal aya aplikasi anu ngamungkinkeun urang mulangkeun alat urang ku SHSH éta kana versi anu tangtu, henteu paduli naha Apple asup atanapi henteu. Dugi ka éta, langkung saé anjeun ngaunduh TinyUmbrella sareng nyimpen SHSH kanggo naon anu tiasa kajantenan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.