Béta mimiti tvOS 15.2 ayeuna sayogi pikeun pangembang

Apple ngamangpaatkeun kamari soré (waktu Spanyol) pikeun ngajalankeun éta tvOS 15.2 sareng macOS 12.1 Monterey Betas. Dina duanana kasus éta béta munggaran tur éta bakal update badag salajengna nu duanana Apple TV jeung Macs cocog anu geus diropéa pikeun Monterey narima.

Beda sareng macOS 12.1, dimana Apple masih henteu ngenalkeun fungsi SharePlay atanapi Universal Control, SharePlay upami sayogi saprak sékrési tvOS 15.1, Fitur anu ogé dianggo dina iPhones sareng iPads anu parantos diropéa kana ios 15.1.

Pamekar anu hoyong unduh béta énggal ieu kedah unduh profil Apple TV nganggo Xcode upami aranjeunna henteu acan dipasang. Pamaké anu bagian tina program béta publik Apple TV kedah ngantosan sababaraha dinten kanggo masang éta.

Dina waktu medarkeun artikel ieu, Apple teu acan diterbitkeun warta anu kaasup dina béta ieu, Tapi nyokot kana akun sababaraha fitur anyar nu hadir kalawan tvOS 15.0, saeutik atawa nanaon bisa diperkirakeun dina hal fungsi, tapi teu dina hal kinerja, kaamanan jeung stabilitas perbaikan.

Ku iraha akun pamaké bakal di tvos?

Sakumaha anu kuring parantos nyarios, tvOS 15 mangrupikeun sistem operasi anu paling saeutik mekar unggal taun. Sigana luar biasa nu Apple nuluykeun tanpa ngasupkeun sistem akun pamaké dina tvOS, sistem akun pangguna anu sami sareng anu urang tiasa mendakan, contona, dina Amazon Fire Sticks.

Ku cara kieu, urang tiasa ngawates aksés ka platform sareng / atanapi kontén pikeun déwasa anu ditawarkeun ku platform sapertos Netflix, HBO, Disney + sareng anu sanésna. tanpa kudu sadar naha anak robah kana akun kami dina platform ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.